Acasă Administraţie Primăria Timișoara cere firmelor care produc deșeuri medicale și din construcții un...

Primăria Timișoara cere firmelor care produc deșeuri medicale și din construcții un plan de gestionare a acestora

DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara anunță că începând cu anul 2024, atât generatorii de deșeuri medicale cât și generatorii de deșeuri din construcții și demolări, vor trebui să depună la Primăria Municipiului Timișoara, un plan de gestionare al acestora.

Astfel, până la data de 1 martie 2024, fiecare dintre categoriile vizate mai sus, vor trebui să prezinte Planul de gestionare a deșeurilor rezultate din activitatea medicală (umană și veterinară) sau, după caz, Planul de eliminare a deșeurilor provenite din lucrările de intervenții, refaceri și construcții edilitar–gospodărești. Acestea vor conține informații despre gestionarea deșeurilor generate în anul precedent, 2023, iar pentru avizarea lor, se va percepe o taxă de 50 lei. Menționăm, de asemenea, că nedepunerea acestor planuri de gestionare a deșeurilor atrage după sine amenzi contravenționale de până la 2500 lei.

Toate documentele necesare completării acestor planuri se regăsesc pe site-ul instituției, aici: https://servicii.primariatm.ro/planul-anual-gestiune-deseuri-medicale , https://servicii.primariatm.ro/planul-anual-gestiune-deseuri-edilitare, iar depunerea lor poate fi făcută atât fizic, intr-un exemplar, la Camera 12 – Serviciul Informare și Consiliere Cetăţeni, ghişeele 1 şi 2, cât și online, la adresa de mail primariatm@primariatm.ro.

Comentarii

comentarii