Acasă Actualitate Primăria Timișoara schimbă circulația rutieră în cartierul Elisabetin

Primăria Timișoara schimbă circulația rutieră în cartierul Elisabetin

DISTRIBUIȚI

Mai multe trasee rutiere din zona Elisabetin se schimbă, ca urmare a unei decizii luate de Comisia de Circulație din Primăria Timișoara și de Poliția Rutieră. Decizia e motivată de prezența culoarului velo Traian Lalescu – Cosminului.

Primăria Timișoara anunță modificări în circulația rutieră în cartierul Elisabetin, unde este realizat culoarul velo. Decizia e motivată de sporirea gradului de siguranță pentru pietoni, bicicliști și șoferi. Din acest motiv, Comisia de Circulație și Poliția Rutieră au decis instituirea de sensuri unice pe străzile Cozia și Memorandului.

Urmează schimbarea semnalizării rutiere, cu restricții pe durata intervențiilor. Pentru efectuarea lucrărilor de semnalizare rutieră, traficul rutier va fi închis pe străzile Cozia și Memorandului, în perioada 20 octombrie, ora 20:00 – 22 octombrie, ora 20. 

De asemenea, în perioada 18 octombrie, ora 08:00 – 19 octombrie, ora 19:00, va fi restricționat traficul rutier pe strada Piața Crucii.

Totodată, circulația rutieră va fi restricționată în perioada 20 octombrie, ora 08:00 – 21 octombrie, ora 19, pe strada Aurel Cândea, tronsonul cuprins între Piața Crucii și bulevardul Victor Babeș.

Recent, echipele Primăriei Municipiului Timișoara au efectuat reparații pe strada Memorandului, au ridicat căminele la nivelul drumului și au avut intervenții în zonele unde apar bălți în urma ploilor.

Primăria Municipiului Timișoara amenajează un culoar velo care va uni trei zone verzi din cartierul Elisabetin: Parcul Vasile Adamachi, Parcul Crucii și scuarul Piața Bisericii.

Comentarii

comentarii