Acasă Actualitate Primăria Timișoara scoate la concurs trei posturi de conducere

Primăria Timișoara scoate la concurs trei posturi de conducere

DISTRIBUIȚI

Marți, 8 noiembrie, Primăria Timișoara a lansat concursul pentru ocuparea a trei funcții publice vacante. Toate sunt de conducere, și anume: șef la Serviciul Amenajare Peisagistică, șef la Serviciul Locuințe și Preemțiuni și șef la Biroul Situații de Urgență. Dosarele se pot depune până la 28 noiembrie, iar proba teoretică ar urma să se desfășoare pe 14 decembrie. Între timp vor fi organizate și probele de limbi străine și cunoștințe de operare pe calculator, iar ulterior va avea loc și interviul. Toate posturile sunt pe durată nedeterminată, cu program de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

În cazul postului de la Serviciul Amenajare Peisagistică, este necesară licența în Arhitectură (arhitectura peisajului), Urbanism (amenajarea și planificarea peisajului) sau Horticultură (peisagistică) sau Biologie. În plus, este nevoie și de studii de master în domeniul administrației publice, management sau pe specializarea de licență sau alte studii echivalente. Este de la sine înțeles că alte criterii prevăd și cunoștințe de limbi străine și de operare a calculatorului. Vechimea minimă de muncă în specialitatea studiilor este de 5 ani.

Pentru al doilea concurs, cel de la Serviciul Locuințe și Preemțiuni, cerințele sunt aproximativ aceleași, cu diferența că studiile de licență trebuie să fie în domeniul științelor sociale. Pentru ultimul post, cel de la Biroul Situații de Urgență, studiile necesare sunt în știința administrative, științe juridice sau științe economice. Alte mici diferențe ar fi și în privința cunoștințelor de operare pe calculator.

La modul general, concursurile Primăriei Timișoara din ultimele luni au fost suspendate odată cu suspendarea ultimei organigrame. Recent, însă, dosarul a fost trimis spre rejudecare, astfel că cel puțin până la o nouă decizie, primăria își poate asuma organizarea unor astfel de proceduri.

Detalii despre cele ultimul concurs pot fi găsite aici: ANUNȚ CONCURS – Primăria Municipiului Timișoara (primariatm.ro).

Comentarii

comentarii