Acasă Administraţie Primăria Timişoarei a terminat 2015 cu un excedent de 3,4 milioane de...

Primăria Timişoarei a terminat 2015 cu un excedent de 3,4 milioane de euro

DISTRIBUIȚI

Nicolae-Robu-primar-1Municipalitatea timişoreană a terminat anul 2015 cu excedent de aproape 3,4 milioane de euro, pe care-i va redistribui către dezvoltare în şedinţa de plen a Consiliului Local de vineri.

„Proiectul de hotărâre priveşte acoperirea definitivă din excedentul bugetului local a deficitului secţiunii de dezvoltare a bugetului local al municipiului Timişoara în anul 2015. (…). Astfel, se aprobă acoperirea definitivă din excedentul bugetului local a deficitului secţiunii de dezvoltare a bugetului local al municipiului Timişoara în cuantum de 13.948.102,50 lei, înregistrat la încheierea exerciţiului bugetar al anului 2015”, se arată în referatul primarului Nicolae Robu, care va fi supus votului aleşilor locali.
La începutul anului trecut, administraţia locală timişoreană a avut o sumă de 4 milioane de euro în excedent, din 2014, care a fost redistribuită în acelaşi scop, dar şi pentru cofinanţarea unor proiecte din fonduri europene care s-au derulat în municipiu, precum reabilitarea malurilor Canalului Bega sau modernizarea Cantinei de Ajutor Social.
Bugetul Primăriei Timişoara în anul 2015 a fost de 300 de milioane de euro, cel mai mare cuantum, de circa 100 de milioane de euro, fiind orientaţi investiţiilor făcute de municipalitate în diverse proiecte.

 

Comentarii

comentarii