Acasă Administraţie Primarii din Timiş, luaţi la rost de şeful CJT pe tema combaterii...

Primarii din Timiş, luaţi la rost de şeful CJT pe tema combaterii ambroziei

566
DISTRIBUIȚI

Şeful CJ Timiş, Călin Dobra, e supărat pe primarii din judeţ. El le cere să intervină de îndată pentru îndepărtarea ambroziei, unul dintre principalii factori care produc probleme de sănătate celor care suferă alergii şi probleme respiratorii.

Având în vedere numeroasele sesizări primite pe adresa Consiliului Județean cu referire la prezența ambroziei pe terenurile unităților administrativ-teritoriale din județ, președintele CJ Timiș, Călin Dobra, a solicitat primăriilor luarea de măsuri urgente în baza prevederilor Legii cu nr. 62/2018 privind combaterea ambroziei.

El le atrage atenția că, în baza legii menționate, au obligația de a supraveghea combaterea ambroziei pe toată durata vegetației, pe raza unității administrativ-teritoriale pe care o reprezintă.

„Pentru mine, problema arată delăsare din partea unor unități administrativ-teritoriale. Avem o lege, ea trebuie aplicată. Am transmis această atenționare către primării în urma a numeroase sesizări din partea populației. Foarte mulți oameni sunt în pragul disperării din cauza alergiei la ambrozie. Nu pot accepta ca unii pur și simplu să închidă ochii la o problemă care afectează mii de timișeni. Nu este normal”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Comentarii

comentarii