Acasă Stiri pe scurt Primarii mai multor localităţi din Timiş se plâng că nu mai au...

Primarii mai multor localităţi din Timiş se plâng că nu mai au bani pentru salariile funcţionarilor

DISTRIBUIȚI

Primarii mai multor localităţi din judeţul Timiş se plâng că nu mai au bani pentru salariile funcţionarilor, iar unii edili spun că au oprit orice investiţie, din lipsă de bani, transmite corespondentul NewsIn.
Primarul comunei Dumbrava a declarat că a oprit investiţiile şi că nu are bani pentru a achita facturile către firmele care au lucrat la repararea drumurilor.
"Nu ne mai permitem să investim de acum înainte pentru că nu avem bani. Avem datorii la firmele care au lucrat la repararea drumurilor, avem datorii către constructori. Avem varianta să ne împrumutăm, să luăm credite. Putem să reeşalonăm datoriile la nivelul anului viitor. Am raportat această situaţie la Consiliul Judeţean Timiş, însă am primit doar promisiuni până acum”, a declarat primarul comunei Dumbrava, Ioan Ihasz, care a adăugat că valoarea datoriilor se ridică la 50.000 de lei.
„Avem facturi de 100.000 de lei neachitate pentru firmele care au transportat piatră pentru drumurile comunale sau au reparat drumurile asfaltate, profesorii nu şi-au luat indemnizaţiile de vacanţă şi mai avem lucrări contractate, pe care nu le-am achitat încă”, a declarat şi primarul comunei Biled, Leontin Duţă.
Primăriile cu cele mai mari probleme sunt Mănăştur, Peciu Nou, Teremia Mare, Secaş, Criciova, Dumbrava, Biled, Checea sau Peciu Nou.

Comentarii

comentarii