Acasă Actualitate Primarul Călin Bibarţ, huiduit de oameni la un concert, după ce a...

Primarul Călin Bibarţ, huiduit de oameni la un concert, după ce a pronunțat ”Cargus”, în loc de Cargo

DISTRIBUIȚI
Foto: specialarad.ro

Moment stânjenitor pentru primarul din Arad. Acesta a fost huiduit minute în şir de către oameni, la concertul de inaugurare a Festivalului Berii, pe scena special amenajată a Ștrandului Neptun din Arad.

Formația Cargo, Orchestra Simfonică dirijată de maestrul Marius Hristescu și Corul Academic pregătit de Robert Daniel Rădoiaș, au interpretat atât melodii din repertoriul internațional, cât mai ales îndrăgitele hituri ale trupei Cargo.

Primarul Aradului, Călin Bibarţ, a urcat pe scenă pentru a rosti câteva cuvinte, Primăria Municipiului Arad fiind partener la acest eveniment, însă în loc de Cargo a spus de două ori Cargus.

“Daţi-mi voie, ca în numele dumneavoastră şi al formaţiei Cargus, să urăm în această seară „La mulți ani” Filarmonicii Arad, care împlinește 75 de ani de la înființare. Și în aplauzele dumneavoastră Cargus să vă….”, a spus primarul Aradului.

Edilul a fost taxat imediat de oamenii prezenţi la concert pentru gafa făcută, spunând că este inadmisibil să confunzi o trupă consacrată cu o firmă de curierat.

După ce a pocit numele trupei Cargo, cei prezenţi au început să strige cât au putut de tare: “Cargo!, Cargo! Cargo!“.

Comentarii

comentarii