Acasă Actualitate Primarul caută ceva “spectaculos” pentru promovarea mersului cu bicicleta prin oraş

Primarul caută ceva “spectaculos” pentru promovarea mersului cu bicicleta prin oraş

1074
DISTRIBUIȚI

Toţi bicicliştii din Timişoara care au sugestii sau nemulţumiri vizavi de sistemul velo din municipiu, sunt aşteptaţi de primar la o audienţă online, miercuri, de la ora 17.00. Totodată, el afirmă că este deschis la orice propuneri, în căutarea a ceva “spectaculos”, vrea o schimbare radicală pentru promovarea mersului cu bicicleta.

Primarul a centralizat deja toate postările la apelul lansat de el săptămâna trecută. iar dacă va fi nevoie, va avea loc şi o întâlnire faţă în faţă cu aceştia.

“Va invit, stimaţi biciclişti să fiţi pe fază, să comunicăm live cu această ocazie, apoi vom face şi o întâlnire ‘face to face’, dacă vom considera că este necesară, şi cred că este. Suntem chiar în căutarea unor idei mai radicale privind promovarea folosirii bicicletei în Timişoara. Nu ştiu ce am putea face mai spectaculos, dar vrem să facem ceva”, declară edilul.

Printre sesizările primite în ultima perioadă de la biciclişti au fost ocuparea pistelor velo de către maşini sau contruirea unor borduri mult prea abrupte la limita dintre piste şi şosea.

 

Comentarii

comentarii