Acasă Administraţie Primarul comunei Dumbrăviţa îi avertizează pe localnici: ”Nu vă apucaţi de construit...

Primarul comunei Dumbrăviţa îi avertizează pe localnici: ”Nu vă apucaţi de construit fără a avea acte. Au început primele demolări”

499
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Dumbrăviţa din judeţul Timiş, Horia Bugarin, avertizează locuitorii din zonă să nu construiască fără a avea autorizaţii sau cu încălcarea acestora, întrucât, dacă punerea în legalitate va presupune demolare, atunci asta sa va întâmpla. ”Şi au început primele demolări”, anunţă primarul. 

”Nu vă apucaţi de construit fără a avea acte, nu construiţi mai mare sau mai înalt sau oricum altfel decât prevede autorizaţia. Dacă punerea în legalitate va presupune demolare atunci asta sa va întâmpla. Şi au început primele demolări. În mandatul meu va fi toleranţă zero la încălcarea legii, a scris, vineri, pe Facebook, primarul comunei Dumbrăviţa din judeţul Timiş, Horia Bugarin, care a şi postat două fotografii surprinse în timpul unei operaţiuni de demolare. 

Colegul său de partid, Dominic Fritz, primarul municipiului Timişoara, anunţă că Bugarin ”duce o luptă grea”. 

”Colegul meu Horia Bugarin, primarul USRPLUS din Dumbraviţa, comună lipită de Timişoara, duce o luptă grea. Dezvoltarea urbanistică din ultimii ani s-a făcut haotic, de multe ori cu complicitatea primăriei, care a fost în mâna PSD-ului până la victoria lui Horia de acum un an. În trecut, legea a fost tratată doar ca o recomandare. Acum, cu Horia primar, lege e lege, regulile se aplică tuturor la fel. Primăria îşi face treaba: apără interesele comunităţii, indiferent pe cine trebuie să deranjeze”, a scris pe Facebook, la rândul său, Dominic Fritz. 

Comentarii

comentarii