Acas─â Actualitate Primarul din Teremia Mare a comis-o din nou

Primarul din Teremia Mare a comis-o din nou

466
DISTRIBUIȚI

Florentin Ibrian, consilier local PSD ├«n localitatea Teremia Mare, ├«l acuz─â pe primarul Cosmin S├óntean de agresiuni fizice. Mai exact, Ibrian sus┼úine c─â, ├«n urm─â cu c├óteva zile, mai-marele comunei a f─âcut circ ├«n prim─ârie, unde a rupt un scaun ┼či a dat cu pumnii ├«n monitoarele calculatoarelor. 

 
Lovit de primar cu pumnul?
 
La dou─â zile de la acest incident, Ibrian spune c─â a fost lovit de S├óntean cu pumnul. „Am fost la prim─ârie, pentru a solicita ni┼čte acte de care aveam nevoie. La un moment dat, primarul S├óntean s-a apropiat de mine ┼či m-a lovit cu pumnul. Nu am ripostat, am spus doar c├ó ├«i voi face noi pl├óngeri penale ┼či poate ajunge la „Popa ┼×apc─â”, pentru c─â locul lui acolo este. Voi merge la medic ┼či voi cere un certificat medico-legal, care va atesta cu siguran┼ú─â c─â am fost lovit”, spune Florentin Ibrian.
 
Condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare
 
 Anul trecut, Judec─âtoria S├ónnicolau Mare l-a condamnat pe S├óntean la 6 luni de ├«nchisoare cu suspendare. Primarul din Teremia a primit aceast─â pedeaps─â pentru c─â, ├«n urm─â cu doi ani, l-ar fi lovit pe consilierul local Florentin Ibrian. Conflictul ├«ntre S├óntean ┼či alesul local are r─âd─âcini mai vechi. Cei doi oameni politici au viziuni diferite, iar de aici ┼či p├ón─â la scandal nu a fost cale lung─â. ├Äntre cei doi exist─â ┼či ├«n momentul de fa┼ú─â pl├óngeri penale ┼či procese, care se ├«ntind pe o perioad─â de trei ani.
 
„Nu l-am lovit pe Ibrian”
 
Cosmin S├óntean, primarul din Teremia Mare, recunoa┼čte c─â a avut un dialog cu Ibrian, ├«ns─â nu l-a lovit pe acesta. „Nu pot s─â cred c─â a declarat a┼ča ceva. Nu l-am lovit pe acest consilier local. Eu l-am ├«ntrebat doar de ce a t─âiat bani de la cultur─â. ├Än acel moment, acesta a ├«nceput s─â ┼úipe ┼či s─â fac─â scandal pentru a atrage aten┼úia oamenilor. Repet, ├«ns─â, nu l-am atins pe acest om ┼či nu ├«n┼úeleg cum a putut s─â declare a┼ča ceva”, sus┼úine Cosmin S├óntean.

Comentarii

comentarii