Acasă Actualitate Primarul Fritz, întrebat când este programată demolarea construcției ilegale realizată de consiliera...

Primarul Fritz, întrebat când este programată demolarea construcției ilegale realizată de consiliera USR Aida Szilagyi

DISTRIBUIȚI

Acțiunea prin care primarului Dominic Fritz a dărâmat un gard și a redat domeniului public o stradă acaparată de clanul Cârpaci, este doar un fâs electoral. A te filma printre muncitorii care taie o poartă nu înseamnă aplicarea legii. Mai ales atunci când, în cazuri similare de încălcare flagrantă a legilor primarul nu face nimic.

Iar cel mai flagrant caz este cel al fostului consilier local USR, Aida Szilagyi. Cea care și-a dat demisia după ce a construit, nu un gard, ci ditamai blocul, ilegal. Ilegalitate confirmată și de judecătorii de la Tribunalul Timiș, prin sentinţa civilă nr. 534/14.06.2022, pronunţată în dosar nr. 2158/30/2018.

Organizația locală AUR Timișoara i-a transmis următorul mesaj primarului Frtiz:

”Cu toate acestea, imobilul ilegal construit de colega dvs. de partid și consilier USR, Aida Szilaghi, imobil construit ilegal, conform hotărârii definitive, încă nu a căzut pradă buldozerului neînduplecat ce a nivelat gardul Cârpacilor, restaurantele “interlopilor” sau cluburile sportive de canotaj de pe malurile Begăi… sportivi pe care i-ați lăsat fără baze și posibilități de pregătire după mai bine de 100 de ani de tradiție.

În consecință și în baza legii 544/2004 privind accesul la informații cu caracter public, solicităm primarului Fritz Samuel Dominic să ne comunice în termenul legal de 10 zile, când este programată demolarea construcției ilegale realizată de consiliera USR Szilagyi Aida, ilegalitate constatată de instanțe încă din anul 2022”.

 

Comentarii

comentarii