Acasă Eveniment Primarul Lugojului, în vizită oficială la Jena (Germania)

Primarul Lugojului, în vizită oficială la Jena (Germania)

507
DISTRIBUIȚI

Francisc BOLDEA pozaafisDeplasarea este prilejuită de aniversarea a 30 de ani de la semnarea parteneriatului dintre cele două municipalităţi

O delegaţie lugojeană, avându-l în frunte pe primarul Francisc Boldea, va efectua, în perioada 18-21 iunie, o vizită oficială în Germania, la invitaţia municipalităţii din Jena, oraş înfrăţit cu municipiul de pe Timiş.

Din delegaţia lugojeană mai fac parte consilierii municipali Voichiţa Coţolan (PSD), Gerlinde Grozav (PSD), Ştefan Blidariu (PDL) şi Constantin Savu (PSD), precum şi un angajat al Biroului Management Proiecte, Programe al Primăriei Lugoj. Delegaţia lugojeană va  participa la manifestările ocazionate de sărbătorirea a 30 de ani de la semnarea parteneriatului dintre cele două municipalităţi. De remarcat faptul că, pentru a face parte din delegaţia oficială a municipiului Lugoj care va face deplasarea în Germania, consilierul PDL Ştefan Blidariu a fost votat şi de către consilierii PSD, care l-au preferat pe democrat-liberal în locul consilierului PNL Albin Gaidoş. Beneficiind de susţinerea PSD, Ştefan Blidaru a adunat 13 voturi „pentru” şi două voturi „împotrivă” (două voturi au fost nule), iar liberalul Albin Gaidoş a obţinut doar patru voturi „pentru”. Pentru deplasarea delegaţiei lugojene în Germania, Consiliul Local Lugoj a alocat, din bugetul local, suma de 5.661 de lei.

Comentarii

comentarii