Acasă Administraţie Primarul Nicolae Robu a câştigat definitiv procesul „Ghilotina” cu OPC. ”A fost...

Primarul Nicolae Robu a câştigat definitiv procesul „Ghilotina” cu OPC. ”A fost comandă politică”

952
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu se laudă că după acţiunile de ghilotinare a cablurilor aeriene din centrul Timişoarei, se vede mai frumos ca niciodată Catedrala Mitropolitană, aşa cum nu s-a mai văzut de zeci de ani.

Asta, desigur, datorită acţiunii sale “în forţă” de a-i determina pe proprietarii cablurilor aeriene, operatori de servicii de comunicaţii. La vremea respectivă, şeful OPC Timiş l-a criticat pe edil şi i-a cerut acestuia chiar şi un aviz psihologic că are voie să lucreze la înălţime.

“Am câştigat definitiv procesul cu OPC Timiş pentru ceea s-a întâmplat la acţiunea “Ghilotina”. A fost o comandă politică a celor de la OPC, pentru că nu s-a mers instituţional, ci împotriva mea, ca persoană. Nu au avut altă ţintă decât să mă pună la punct pe mine pentru că fac prea multe lucruri pentru acest oraş şi obţin inclusiv aprecierea timişorenilor, iar ei sunt deranjaţi de aceasta. Instanţa a procedat legal, anulând procesul verbal al OPC”, a afirmat Nicolae Robu.

Edilul a recunoscut că s-a creat “un mic disconfort” în ziua simulării bacalaureatului de către liceenii din şcolile din centru, cerându-şi încă o dată scuze, dar consideră că proba simulată nu a fost viciată în niciun fel.

Nicolae Robu spune că tăierea cablurilor a produs efectele dorite de primărie, operatorii proprietari ai cablurilor grăbindu-se să-şi ducă în subteran acele cabluri, iar în urma lor va rămâne un oraş mai frumos, fără niciun cablu aerian. El a mai adăugat că de fapt, la Ghilotina 1, nici măcar nu era funcţional cablul pe care l-a tăiat, ci a fost deja scos din uz, dar a vrut să le dea un semnal operatorilor.

Comentarii

comentarii