Acasă Administraţie Primarul Nicolae Robu are un nou consilier personal

Primarul Nicolae Robu are un nou consilier personal

1476
DISTRIBUIȚI

Începând de luni, primarul Nicolae Robu are un nou consilier personal, Ovidiu Ciurdar, fost student la Universitatea Politehnică din Timișoara și, în ultimii șapte ani, angajat la mai multe companii din domeniului Automotive.

ÔÇ×Am 30 de ani, sunt un familist convins, tat─â de un b─âiat de noi ani ╚Öi jum─âtate un al doilea b─âiat care urmeaz─â s─â vin─â pe lume. De ieri, dup─â cum spunea ╚Öi dom’ primar, am onoarea s─â fac parte din staff-ul Prim─âriei. Sunt absolvent de mecatronic─â ╚Öi robotic─â la Facultatea de Mecanic─â, ├«ncheind studiile cu un master ├«n Ingineria Calit─â╚Ťii, Mecatronic─â ╚Öi Robotic─â. (…) Sunt o persoan─â activ─â, ├«mi doresc s─â m─â implic ├«n via╚Ťa comunit─â╚Ťii. ├Ämi plac proiectele de anvergur─â mare ╚Öi de aceea s─â renun╚Ť la confortul financiar dat de domeniul Automotive ╚Öi s─â m─â al─âtur echipei din Prim─âria Timi╚ÖoaraÔÇŁ, s-a prezentat noul consilier, ├«n conferin╚Ťa de mar╚Ťi.

├Äntre proiectele cu care se laud─â Ovidiu Ciurdar este implicarea ├«n echipa de reproiectare a aripii avionului Airbus A320. Timp de ╚Öapte ani, acesta ╚Öi-a continuat activitatea profesional─â ├«n industria Automotive, pe segmentul ÔÇ×passenger safetyÔÇŁ, fiind implicat ├«n mai multe proiecte de dezvoltare a airbag-urilor pentru mai mul╚Ťi produc─âtori de ma╚Öini. Ciurdar a mai activat ca Operations Manager (director adjunct) la Joyson Safety Systems, coordon├ónd 550 de persoane. ├Än ultima perioad─â, acesta a fost responsabil la nivel de ╚Ťar─â de divizia de ├«mbr─âcare ├«n piele pentru TRW, coordon├ónd 1.600 de oameni.

Responsabilit─â╚Ťile acestuia vor fi cele legate de dezvoltare pe fonduri europene. Dup─â ce va ├«nv─â╚Ťa cum func╚Ťioneaz─â institu╚Ťia Prim─âriei, Ovidiu Ciurdar ├«╚Öi dore╚Öte s─â pun─â ├«n aplicare un plan consacrat ├«n industria ├«n care a activat, ÔÇ×Plan ÔÇô Do ÔÇô Check ÔÇô ActÔÇŁ.

ÔÇ×Ne cunoa╚Ötem din studen╚Ťie, cu Ovidiu, are ╚Öi aprecierea mea, de aceea l-am ╚Öi cooptat ├«n echip─â. Nu oricine intr─â ├«n echipa meaÔÇŁ, a spus ╚Öi Robu. Primarul ├«ntrebat dac─â noul s─âu consilier este membru PNL, l-a l─âsat pe acesta s─â spun─â prima oar─â ÔÇ×├Äncep├ónd de acum o s─â fiuÔÇŁ, dup─â care a ad─âugat: ÔÇ×Vrea s─â se implice ╚Öi la partid. Asta nu face dec├ót s─â ├«i adauge o calitate. A fi membru PNL este o calitate, nicidecum ceva de blamat. Partidul Na╚Ťional Liberal a l─âsat urme ad├ónci, evident pozitive, ├«n istoria acestui popor ╚Öi acestui statÔÇŁ.

Comentarii

comentarii