Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu caută garaje nedemolate în Cartierul Soarelui, unde locuiește

Primarul Nicolae Robu caută garaje nedemolate în Cartierul Soarelui, unde locuiește

2429
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunța victoria în lupta cu garajele cetățenilor din Cartierul Soarelui, unde locuiește. A pus la pământ până și garajul fiului său. Și promite să demoleze în continuare. Orașul se ”mândrește” acum cu primul cartier din România fără garaje. Noua premieră timișoreană, plătită cu bani grei de primărie, ar trebui să fi urmată de o altă. Cea a primului cartier din țară cu parcări civilizate. Mai este însă mult de muncit. De dărâmat este ușor, dar de amenajat parcări mai greu.

Primarul caută acum garaje prin cartierul său care au scăpat de lama buldozerelor. A lansat și un apel pe facebook.

”Dacă, totuși, cineva mai știe vreun garaj “scăpat” în acest cartier, este rugat să ne semnaleze adresa printr-un comentariu!

Mulțumesc stimaților mei vecini, locatarii Cartierului Soarelui, pt deschiderea arătată, pt constructivitate, pt spiritul cooperant pt mai binele orașului, pt modernizarea sa, pt saltul său pe un alt nivel de civilizație! Fără așa ceva din partea dânșilor, n-aș fi putut reuși ce-am reușit! Îmi exprim speranța că sunt cu toții mulțumiți de cele peste 2.000 de locuri de parcare civilizate create în locul urâtelor garaje, de aleile pietonale până la intrările în blocuri, de spațiile verzi conexe create -verzi cu adevărat, nu doar pe hârtie!-, de mulțimea de bănci amplasate peste tot. De faptul că în cartier nu mai există noroi, iar praful s-a diminuat extrem de mult!

Următorul la rând: Cartierul Calea Buziașului, în baza aceluiași proiect. În paralel și apoi în continuare, vom face aceleași intervenții ÎN TOATE CARTIERELE ORAȘULUI! Și eu contez pe dv, stimați timișoreni!”, spune Nicolae Robu.

GARAJIADA CONTINUĂ! TOCMAI A AJUNS LA RÂND GARAJUL FIULUI MEU!Vom face și aici, în locul lor, o amenajare frumoasă, civilizată, cu o mulțime de locuri de parcare, alei de acces în blocuri, spații verzi adevărate, o mulțime de copaci, o mulțime de bănci! Ca peste tot!

Publicată de Nicolae Robu pe Duminică, 3 mai 2020

Comentarii

comentarii