Acasă Administraţie Primarul Nicolae Robu nu cedează: Sală polivalentă cu 16.000 de locuri în...

Primarul Nicolae Robu nu cedează: Sală polivalentă cu 16.000 de locuri în Calea Torontalului. Sau în zona Dâmbovița

2887
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu vrea sală polivalentă cu orice preţ, în Timişoara. Chiar dacă nu va fi lângă Stadionul Dan Păltinuşanu, ci în celălalt capăt de oraş. În Calea Torontalului, în zona Dâmboviţa sau Calea Lipovei.

„Legat de sala polivalentă de 16.000 de locuri, mergem mai departe cu insistenţele ca această sală să se facă în Tmişoara, de la bugetul de stat, de către Compania Naţională de Investiţii. Apreciem investiţiile CNI în alte părţi ale ţării. (…). Noi mai avem şi alte locaţuii: în partea de nord a oraşului, sunt 7 parcele în sud, dar şi 93 hectare pe Calea Torontalului, unde se voia constrirea unui parc tehnologic, a unui nou spital.  Terenuri libere mai sunt în zona Dâmboviţa, în Calea Lipovei”, a anunţat primarul Robu.

El a mai transmis şi o atenţionare la adresa celor care susţin construirea sălii în afara municipiului, afirmând că „se joacă cu focul” şi şi-a exprimat încrederea că există „instituţii ale statului” care sunt atente la interesele unora de a realiza obiectivul la Giroc doar pentru a creşte valoarea terenuluidin zonă.

Comentarii

comentarii