Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu, obligat de instanță să plătească o amendă de 10.000...

Primarul Nicolae Robu, obligat de instanță să plătească o amendă de 10.000 de lei, dă în continuare vina pe funcționarii din primărie

1613
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a decis că primarul Nicolae Robu va trebui să plătească, totuși, amenda de 10.000 de lei pe care Inspectoratul de Stat în Construcții i-a dat-o, cu toate că Judecătoria i-a dat, în primă fază, câștig de cauză.

Edilul a declarat, pentru Radio Timișoara: „Nu am nicio vină, nu cunosc spețele. La mine vin, zilnic, o mulțime de spețe la semnat. Eu am 500 de oameni care lucrează tocmai ca primarul să poată semna liniștit niște documente. (…) Poate primarul să verifice fiecare situație în parte? Eu nu muncesc ca să plătesc amenzi. O să mă îndrept împotriva celor care au făcut să se primească amenda”.

Cel care a făcut mai multe sesizări pentru autorizațiile de construcții eliberate de Primăria Timișoara, Lucian Mugur Serdean, se arată dezamăgit de atitudinea edilului-șef. Descriindu-l pe Robu drept „o persoană ambițioasă, meticuloasă și mai ales lipsită de scrupule …. un Laudatio al ticăloșiei și prefăcătoriei”, acesta se arată nemulțumit și de alte aspecte legate de modul în care lucrează Primăria în timpul pandemiei de coronavirus.

„Primarul a dispus taierea cu o ura si mai mare a pomilor din oras, a refuzat instalarea dozatoarelor de dezinfectanti in blocuri, desi ordonanta de urgenta i-a impus-o, a simulat curatenia si dezinfectaera strazilor cu o nepasare cutremuratoare si a permis spitalelor din subordine sa fure si mai multi bani in numele gijei netarmurite fata de sanatatea supusilor lui”, scrie, pe pagina sa de Facebook, „hater-ul” primarului.

Mai mult, acesta comentează și chemarea în fața comisiei de disciplină, pe 12 mai, a Mirelei Toc, funcționara incomodă din Primăria Timișoara. „Desi primaria in utlimele 2 luni a trimis acasa majoritatea angajatilor ce au facut ceea ce stiu ei cel mai bine, adica au simulat munca de la domiciliu, la fel cum o simulau la primarie in restul zilelor, primarul in deplinatatea facultatilor mintale si in plina situatie de urgenta, intr-o explozie necontrolata de ura, o convoaca din nou, in fata comisiei de disciplina pe functionara model, Toc Mirela”, mai scrie Serdean.

Acesta crede că acest lucru poate fi o răzbunare a primarului pentru faptul că el l-a reclamat pentru autorizațiile de construcție eliberate. „Toate astea drept razbunare pentru ca l-am reclamat ca semneaza  Autorizatii de Construire cu incalcarea legii si pentru ca trebuie sa le achite amenzile din buzunar. De aceea voi face publice toate activitatile ilegale ce poarta semnatura domniei sale”, încheie acesta, amintind și Valer Kovacs, polițistul sindicalist care a reclamat care a spus că șefii cer să fie date cât mai multe amenzi.

Comentarii

comentarii