Acas─â Editorial Primarul Nicolae Robu, pas cu pas, spre dezastru!

Primarul Nicolae Robu, pas cu pas, spre dezastru!

4625
DISTRIBUIȚI

├Än urm─â cu vreo trei, patru ani, dac─â cineva mi-ar fi spus c─â primarul Timi╚Öoarei, Nicolae Robu, ar putea avea, vreodat─â, ceva de justificat ├«n fa╚Ťa autorit─â╚Ťilor, l-a╚Ö fi ignorat. Dac─â ├«n campania din 2012, promitea c─â va sc─âpa de toate lichelele aflate ├«n pozi╚Ťii importante ├«n Prim─âria Timi╚Öoara, ├«l credeam necondi╚Ťionat. A trecut timpul, ╚Öi nu s-a ├«nt├ómplat nimic. NIMIC. Cojocari ╚Öi-a continuat afacerile sub bagheta lui Robu, r├ónjetele lui ÔÇŁJohnny de la prim─ârieÔÇŁ sfid├ónd un ora╚Ö ├«ntreg, p├ón─â la pensia sa, p├ón─â la drumul spre dosarele penale din care, se vede, nu se ├«nt├ómpl─â nimic. Apoi, Chi╚Ö Culi╚Ť─â, acest mincinos notoriu, care ╚Ťine ora╚Öul ├«n gropi ╚Öi ├«ntuneric, ├«n numeleÔÇŽ ÔÇŁ├«nt├óiului cet─â╚Ťean al Timi╚ÖoareiÔÇŁ (c─âci, ridicol a╚Öa ├«i spune domnului Robu) face ╚Öi desface ce vrea el, cu taximetria (afaceri despre care ╚Ötiu to╚Ťi taximetri╚Ötii), apoi, cuÔÇŽ anveloparea blocurilor! A╚Öadar, din p─âcate, pe m├óna acestor derbedei, cu sacourile lor caraghioase, cu aerele lor de ÔÇŁ╚Öefi ai Timi╚ÖoareiÔÇŁ, cu care ace╚Öti tic─âlo╚Öi care dau din coate, p├ón─â pe sc─ârile DNA, merge ╚Öi primarul nostru. Din p─âcate, Nicolae Robu, care ÔÇŁnu are nevoie de consilieri, el ╚Ötie totÔÇŁ (ba, are, dar nu pentruÔÇŽ problemele ora╚Öului), urc─â, ╚Öi el, pe sc─ârile DNA, al─âturi de borfa╚Öii ora╚Öului.

Desigur, nu este pl─âcut, chiar ╚Öi pentru cineva care merge acolo ca simplu martor. Nu se poate s─â fie confortabil, nu ne vom erija ├«n psihologii anali╚Öti ai candida╚Ťilor la DNA, dar anumite teme nu pot r─âm├óne nerezolvate. Este vorba despre derularea unor contracte, f─âr─â licita╚Ťie public─â, f─âr─â documente corect ├«ntocmite, lista este, de fapt, de cinci capete de acuzare, a╚Öa spun procurorii. Pentru condi╚Ťia de ├«nvinuit, Vasile Blaga a fost nevoit s─â demisioneze din func╚Ťiile publice, p├ón─â la terminarea anchetelor. ├Än PNL Timi╚Ö, se chicote╚Öte (pe surse!). Cine s─â fie, cine s─â fie candidat la Prim─âria Timi╚Öoarei, ├«n cazul demisiei din func╚Ťia de primar a domnului Robu? Nu o crede╚Ťi, dar cel ce scoate capul lui ple╚Öuv, de fost sus╚Ťin─âtor al distrug─âtorilor Rom├óniei, B─âsescu ╚Öi Udrea, este nimeni altul dec├ótÔÇŽ Alin Popoviciu! ╚śi, mai caraghios, are sus╚Ťinere!

Ha, ce tupeu! Ce ingrat! Ce animal! Robu, ├«n naivitatea sa implacabil─â nu va crede ceea ce scriu acum, pentru c─â nu-i mai crede de mult─â vreme pe oamenii de bun─â credin╚Ť─â. ├Äi crede pe cei de teapa cea mai de jos, pe mi╚Öei, pe ho╚Ťi, derbedei, deprava╚Ťi, pe to╚Ťi cei care compun, ├«n aceste vremuri, ÔÇŁaura Rom├ónieiÔÇŁ. Robu este victima propriului orgoliu, a lipsei capacit─â╚Ťii de a comunica normal, a absen╚Ťei drastice a intui╚Ťiei, acest ingredient al persoanelor cu inteligen╚Ť─â emo╚Ťional─â.

Robu Nicolae, pas cu pas, spre dezastru!

Cine își va scrie demisia?

Comentarii

comentarii