Acasă Administraţie Primarul Nicolae Robu promite: până luni se termină lucrările în zona Michelangelo....

Primarul Nicolae Robu promite: până luni se termină lucrările în zona Michelangelo. Dragalina mai aşteaptă

730
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a dat asigurări, vineri, că lucrările din zona Michelangelo se vor încheia până luni dimineaţa, chiar dacă deschiderea lor va însemna ora 3 sau 4 în zorii zilei de 9 septembrie, dar la podul Dragalina încă se va munci în forţă.

“Este o certitudine că se termină lucrările înainte de luni dimineaţă şi vom deschide traficul. Poate se va deschide şi mai devreme (…). La podul Dragalina, deşi am cerut firmei să se mobilizeze, lucrările sunt foarte avansate, dar mai este de lucru. Eu nici nu ştiam la data respectivă că şcoala va începe pe 9 septembrie şi nu pe 16.”, a spus Nicolae Robu.

Dar, după închiderea lucrărilor din zona podului Michelangelo se va deschide un nou şantier, de astă dată pe străzile din jurul primăriei, 20 Decembrie, Regele Ferdinand şi pe bd. C.D. Loga, unde se va lucra săptămâna viitoare, cu restricţii de trafic. “Giraţia de la MIU va fi relocată, vom avea spaţiu verde şi nu pavaj. Noi creştem spaţiile verzi, nu le reducem. Vom amenaja locuri pentru autocare în zonă. Trebuie să se înţeleagă că avem nevoie de astfel de locuri de parcare pentru anul 2021 (…)” a explicat Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii