Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu se victimizează în faţa ţânţarilor

Primarul Nicolae Robu se victimizează în faţa ţânţarilor

DISTRIBUIȚI

Dacă nu mai puteţi să dormiţi noaptea din cauza muşcăturilor de ţânţari, deşi plătim cu toţii serviciile unei firme specializate în stârpirea insectelor, Coralis, mângâiaţi-vă! Şi pe primarul Nicolae Robu îl ciupesc ţânţarii, pentru că “şi el este om”. Dar pentru toate neîmplinirile găseşte un singur vinovat: vremea. Se pare că şi vremea l-a depăşit pe primar de vreme ce se lasă dus cu preşul (sau încearcă să ducă cetăţenii cu preşul), pentru că într-o săptămână întreagă (1-8 iulie) însorită, cu caniculă, niciun avion utilitar nu a mai zburat să facă dezinsecţia aeriană.

“Locuitorii se plâng şi mă plâng şi eu, ca simplu cetăţean, că am şi eu o sensibilitate la ţânţari. Nu una exagerată, dar îmi creează foarte mult disconfort înţepăturile de ţânţari şi din păcate, timpul este de vină. S-a stropit şi din aer, şi de la sol, dar dacă a doua zi plouă, efectul substanţelor nu mai este cel scontat. Totul este sub control, se păstrează mostre, se trimit la laboratoare. Deci, noi facem tot ce este posibil să facem pentru a ne asigura că nu suntem păcăliţi (de firmă, n.r.). Nu e vorba despre vreo păcăleală, ci pur şi simplu aţi văzut: vin ploi şi pe neaşteptate”, a declarat Nicolae Robu.

El susţine că cei de la firma de specialitate i-au explicat că reţetele tehnologice cer să nu fi plouat cu un număr de ore înainte de a se stropi şi să nu plouă nici după stropire, câteva ore.

Exact aşa, dar timişorenii se întreabă de ce nu a zburat Coralis când au fost şase zile fără ploaie. Oare edilul nu remarcă aceste “fleacuri”?

Comentarii

comentarii