Acasă Administraţie Primarul Nicolae Robu stimulează sporul populaţiei şi promite cea mai modernă maternitate...

Primarul Nicolae Robu stimulează sporul populaţiei şi promite cea mai modernă maternitate din România

943
DISTRIBUIȚI

Timişoara se va umple de saloane de naştere, după ce vor fi gata cele două maternităţi, una construită de CJT, alta de primărie.

Primarul Nicolae Robu spune că noua maternitate pe care o construieşte municipalitatea prinde contur şi că lucrările la clădirea ridicată de administraţia locală ar putea începe chiar în acest an.

“Ieri am avut ultima discuţie asupra SF-ului şi l-am agreat, deci el va intra la aprobare în proxima şedinţă de consiliu local. După aprobare, se va porni elaborarea PT-ului, iar după finalizarea acestuia se va organiza licitaţia pentru execuţie. Eu sper ca lucrările de execuţie să poată începe chiar din acest an. Noua maternitate va arăta superb, aşa cum se poate vedea din pozele ataşate, iar interioarele şi dotările vor fi la cele mai înalte standarde în domeniu. După toate evaluările, va fi cea mai moderna maternitate din România. Prioritatea pe care o acordăm acestui obiectiv este o noua dovadă a preţuirii pe care o avem pentru tineri, a accentului pe care-l punem pe stimularea prin asigurarea de condiţii a creşterii natalităţii în oraş şi regiune”, spune Nicolae Robu pe facebook.

Comentarii

comentarii