Acasă Administraţie Primarul Nicolae Robu, terorizat de țânțari, se roagă să nu plouă. Ţânţarii,...

Primarul Nicolae Robu, terorizat de țânțari, se roagă să nu plouă. Ţânţarii, foarte agresivi, vor fi din nou stârpiţi la Timişoara, dar nu se poate garanta succesul operaţiunii

DISTRIBUIȚI

Important e că lumea a văzut că s-a început lupta cu ţânţarii, spune primarul Timişoarei, chiar dacă pe mâinile şi picioarele timişorenilor efectele au fost minime. De vină e ploaia, spune el, firma tocmită de municipalitate face eforturi, dar numai de luni, că deocamdată mai are operaţiuni şi în altă parte. Sperăm ca măcar de această dată să fie mai cu noroc…

Nicolae Robu nu poate garanta succesul reluării operaţiunii, doar se poate ruga să nu mai plouă, dar garanţia e dată de faptul că se lucrează la dezinsecţie ca la carte, iar substanţele folosite sunt „pe bune”, spune Robu.

„Garanţia o reprezintă substanțele folosite și faptul că se intervine așa cum scrie la carte. Toată lumea a putut vedea că am început dezinsecția, s-a făcut o parte din ce era prevăzut să se facă, s-a văzut avionul care împrăștia substanțele autorizate, aprobate înainte de fiecare intervenție. Cine e de vină că au venit ploile? Au fost acum, în această săptămână, câteva zile la rând cu vreme frumoasă, dar operatorul de dezinsecție nu poate sta cu mâinile în piept. El mai are lucrări în derulare în alte părţi și a trebuit să și le ducă la capăt. De duminică, va fi din nou prezent la noi, se vor face intervenții din aer și la sol. Să sperăm că va fi vreme bună pentru că, într-adevăr, a fost groaznic în ultima perioadă”, a declarat, vineri, Nicolae Robu.

Insectele vătămătoare au fost atât de agresive încât au muşcat primarul şi de faţă, dar şi prin ciorapi sau pantaloni!

„Nu încălzește pe nimeni faptul că primarul suferă peste medie. Și eu am o sensibilitate la înțepătură de țânțar și mulți m-au văzut cu consecință înțepăturii de țânțar, inclusiv pe faţă m-au muşcat. Mă terorizează, stăteam la terasă şi mă muşcau prin ciorapi, prin pantaloni! Au fost și de o agresivitate ieșită din comun țânțarii în această perioadă. Noi ne facem datoria, oameni buni, dar nu putem stropi când plouă, înţelegeţi că nu putem lupta împotriva naturii. Ar fi bani cheltuiți degeaba fără nicio consecinta”, a încheiat Robu.

Comentarii

comentarii