Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu vede realitatea altfel, din USA

Primarul Nicolae Robu vede realitatea altfel, din USA

959
DISTRIBUIȚI

Aflat peste mări și țări, în SUA, alături de consilierul personal Ionuț Nasleu, primarul Nicolae Robu continuă să lupte, prin intermediul Facbook, cu toți cei care nu îi laudă realizările. Pentru că la Timișoara sărbătorile au fost umbrite (mai bine zis acoperite) de munții de gunoaie de pe străzi, primarul a încercat să prezinte realitatea… altfel. Prin cele câteva imagini idilice din Timișoara, realizate în puncte și din unghiuri cheie, Robu a vrut să șteargă sutele de poze cu gunoaie, copaci căzuți, mormane de zăpadă și străzi desfundate și întunecare postate de timișoreni.  

”Realitățile surprinse de pozele din postare sunt opera administrației publice locale, ca și pasajele, drumurile, parcările, podurile, parcurile, construcțiile spitalicești și dotările pt sănătate, construcțiile școlare și dotările pt educație, mulțimea de festivaluri, etc, etc, în timp ce gunoaiele surprinse de unii… în niciun caz! Ele sunt opera unor cetățeni nedemni de acest apelativ, cetățeni pe care, cu ajutorul timișorenilor celor mulți, civilizați, garantez că îi vom prinde și dezvăța de astfel de năravuri! De altfel, în 2018, am dat peste 2.000 de amenzi unor astfel de cetățeni!”, a scris, pe facebook, Nicolae Robu.

Pentru ca deformarea realității să fie completă, primarul Robu a ”uitat” de gunoaiele de pe străzi și a început să laude firma care are contract doar pentru gunoaiele menajere. Firmă care, de altfel, își face treaba în mod profesionist, conform contractului, fără nici cea mai mică implicare a Primăriei Timișoara.

”Menționez încă o dată, că, în noul sistem de gestiune a deșeurilor, impus de Comisia Europeană, gunoiul menajer -pubele, containere, depozitări clandestine- nu mai sunt în jurisdicția Primăriei, ci a asociației județene ADID! Știu că hater-ilor mei -în primul rând jurnaliștilor cu ghilimele, jurnaliștilor tonomat de informații, cum le spun eu- nu le convine asta, dar, dincolo de minciunile lor, cu fiecare zi ce trece, informația adevărată oricum va ajunge la cetățeni, iar aceștia își vor direcționa corect nemulțumirile, cu mine alături de ei! În spirit de fair play, apreciez modul în care RETIM, operator aflat sub contract cu ADID -insist: nu cu Primăria!-, RETIM criticat de mine de atâtea ori, s-a mobilizat, la solicitarea mea de la distanță, făcută la ore mici din noapte, dată fiind diferența de fus orar, inclusiv în ajun de Crăciun și de Crăciun, reducând din mizeria cumulată urmare a tranziției la noul sistem, ca primi pași, consider eu, spre reintrarea orașului în normalitate sub aspectul curățeniei. O spun din nou: vom aplica amenzi la maxim tuturor celor ce se vor face vinovați de mizerie în oraș -persoane fizice, persoane juridice, operatori de salubritate!-, dacă va mai fi cazul!”, a scris, de peste ocean, primarul Nicolae Robu.

Despre lipsa contractelor de salubritate sau de deszăpezire a Timișoarei Nicolae Robu nu a scris nici un cuvânt.

Comentarii

comentarii