Acasă Administraţie Primarul Nicolae Robu vrea să vorbească cu „turnătorii” din primărie… despre corupţii...

Primarul Nicolae Robu vrea să vorbească cu „turnătorii” din primărie… despre corupţii instituției

1799
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu abia aşteaptă turnătorii. I-a mai invitat, dar nu au mai trecut de mult pe la el. Astăzi le-a reîmprospătat invitaţia, ca să vorbească cu ei despre fapte de corupţie care, eventual, există în instituţia pe care o păstoreşte, dar despre care el nu ştie.

”Ştiţi că eu doresc ca Primăria Municipiului Timişoara să fie o instituţie curată, în care să se muncească cinstit, corect, în slujba cetăţeanului, străină total de corupţie. Dacă cineva ştie persoane din PMT care cer sau primesc mită, care nu-şi fac datoria ca să ajungă să primească ceva sau orice nemulţumiri au, rog acele persoane să îmi facă mie cunoscute toate aceste lucruri negative, concret, ca să pot lua măsuri. Eu sper că nu există, dar dacă există, atunci cer să fiu ajutat să fac curăţenie”„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Edilul zice că nu are de unde să ştie cine e corupt în PMT şi că nu garantează în acest sens decât pentru el. Dar, pentru că pot exista lacomi care cad în păcat … îşi ia măsuri de siguranţă şi îi invită pe cetăţenii care au orice fel de probleme cu angajaţii, oricare ar fi aceştia, să îi spună lui.

„A trecut ceva vreme de când nu am mai făcut apel şi îl tot reiterez. Aflu că sunt oameni nemulţumiţi de exemplu – nu e vorba de corupţie! – de modul în care o persoană de la camera 12 îi tratează. Să spună, dacă sunt nemulţumiţi, nu să iasă din PMT bombănind şi criticând. Nu să spună cunoscuţilor că sunt nemulţumiţi de modul în care au fost trataţi, ci să vină să spună, să depună plângere scrisă sau măcar să-mi spună verbal. Altfel, nu putem lua măsuri pe baza zvonurilor care circulă în oraş. Mă refer la orice disfuncţii”„, a detaliat primarul.

El se referă inclusiv la „purtatul pe drumuri”„ a cetăţenilor care au probleme în primărie şi care aruncă o pată pe imaginea administraţiei locale.

„Timişoara are deja o faimă foarte bună de oraş în care lucrurile se mişcă repede, fără corupţie. Şi ţin la acest prestigiu. Nu degeaba, Timişoara a fost declarat şi pe 2016 cel mai recomandat oraş pentru investiţii, afaceri, ci pentru că avem o preocupare, eu personal o am, pentru a facilita investiţiile, pentru a ajuta pe cei ce creează locuri de muncă şi dau un plus de forţă economiei oraşului, indiferent în ce sector, să-şi pună în aplicare proiectele, pentru că în urma activităţilor noi care apar, încasăm mai mulţi bani la bugetul local, asigurăm o  ai bună calitate a vieţii în Timişoara, în general vorbind”„, a detaliat Robu.

Comentarii

comentarii