Acasă Politica Primarul PDL din Jimbolia – pe felie cu USL, nu ia în...

Primarul PDL din Jimbolia – pe felie cu USL, nu ia în calcul schimbarea viceprimarului

373
DISTRIBUIȚI

postelnicuprimarÎnţelegerile secrete între PDL şi PP-DD în Timiş sunt departe de a fi realizate. Primarul PDL de Jimbolia, Darius Adrian Postelnicu, nici nu vrea să audă de înţelegerea la nivel judeţean între PDL şi PP-DD.

Înţelegerea vizează un ajutor reciproc pentru schimbarea a cel puţin opt viceprimari din USL, acolo unde PDL şi PP-DD deţin majoritatea în consiliile locale. Unul dintre aceste cazuri este Jimbolia, unde voturile aleşilor locali PDL şi PP-DD sunt suficiente pentru debarcarea din funcţie a vicerimarului Daniel Gorgan (PNL).

Nu se schimbă viceprimarul

Persoane din conducerea PP-DD au fost, luni, la primarul de Jimbolia. I-au spus de înţelegere şi i-au dat pe tavă modelul de convocator pentru şedinţa extraordinară, dar şi un model de proiect de hotărâre pentru schimbarea viceprimarului liberal. „Au fost zvonuri, dar nu este nimic concret. Habar nu am de discuţiile de la nivel judeţean între PDL şi PP-DD. Astfel de discuţii mă depăşesc. Nu se pune problema unei şedinţe extraordinare de schimbare a viceprimarului. Eu l-am numit pe viceprimar, suntem în regulă şi funcţionăm bine”, ne-a declarat Darius Postelnicu, primarul PDL de Jimbolia.

Înţelegeri doar pe hârtie…

Săptămâna trecută, PDL şi PP-DD au încercat să schimbe viceprimarul PSD de la Recaş. Puciul a picat după ce unul dintre consilierii locali PDL şi-a dat demisia. Dacă la Recaş trebuia să fie numit un viceprimar PDL, la Jimbolia, conform înţelegerii la nivel judeţean, ar urma să vină viceprimar un reprezentant al PP-DD. Pe lista negociată între PDL şi PP-DD, în consiliile locale unde cele două partide au majoritatea, după schimbarea viceprimarilor USL, la Recaş, Mănăştiur, Periam şi Sînandrei ar urma să fie instalaţi viceprimari PDL. La Jimbolia, Traian-Vuia, Giarmata şi Otelec ar urma să fie numiţi viceprimari PP-DD.

Comentarii

comentarii