Acasă Actualitate Primarul PNL, cu mandatul suspendat, din Checea, Florea Florin, spune că nu...

Primarul PNL, cu mandatul suspendat, din Checea, Florea Florin, spune că nu va ceda

DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Checea din județul Timiș, Florea Daniel-Florin, PNL, spune că nu va ceda, după ce prefectul, Mihai Ritivoiu, a anunțat, marți, că a semnat ordinul de încetare a mandatului primarului din Checea, înainte de termen.

El fusese declarat, încă din 2019, incompatibil de Agenția Națională de Integritate (ANI).

Tânărul edil Florea spune că va lupta pentru comuna lui, până la ultima carte și până la ultima șansă.

Primarul Florea Daniel-Florin a explicat:

”Pentru că până aici am reprezentat comună Checea vin să va spun că nu voi ceda. Așa cum prefectul m-a îndemnat, lupt pentru comună mea până la ultima carte și până la ultima șansă.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat și care au crezut în mine. Celor care au făcut echipa cu mine, celor ce m-au susținut. Mulțumesc colegilor, consiliului local, checenilor și lui Dumnezeu că până aici a fost cu mine.

Celor care și-au dorit să lovească într-un tânăr care nu și-a dorit faima, a vrut doar faima comunei, să ne putem mândri cu Checea, să le spun că nu mă opresc!!!

Am fost onorat să primesc o responsabilitate care m-a obligat să contribui la tot ce poate aduce beneficii comunei mele. Am fost pentru Checea, și pentru Checea voi lupta. Va mulțumesc checenii mei dragi!”

 „Am semnat astăzi ordinul de încetare a mandatului de primar al comunei Checea. ANI l-a declarat incompatibil, raportul a fost atacat în instanță şi a rămas definitiv. Mai există o ultimă cale de atac a ordinului în contenciosul administrativ, dar subiectul se apropie de deznodământ. Legea trebuie respectată indiferent de culoarea politică!”, susține prefectul Mihai Ritivoiu.

Comentarii

comentarii