Acasă Administraţie Primarul poet al Timişoarei: ”În loc de fiecare arbore distrus de furtună,...

Primarul poet al Timişoarei: ”În loc de fiecare arbore distrus de furtună, vom planta alţi trei. Ca în cântecul copilăriei, «Podul de piatră»”

1155
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei Nicolae Robu a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, ce a anunțat încă de vineri: că a decis ca o parte din lemnul rezultat prin tăierea celor 3.500 de copaci puşi la pământ de furtună să fie dat persoanelor care sunt cazuri sociale şi care se încălzesc cu lemne pe timpul iernii, iar ceea ce rămâne să fie scos la licitaţie. Din banii obţinuţi, vor fi cumpăraţi puieţi pentru înlocuirea celor 3.500 de arbori distruşi, susţine primarul. Nicolae Robu a și calculat câți arbori vor fi plantați:

“Fac public faptul că în locul celor 3500 de arbori distruşi vom planta alţi 10.500, adică: în loc de fiecare arbore distrus, vom planta 3 alţii! Ca-n minunatul cântec al copilăriei noastre, a tuturor românilor, «Podul de piatră»: «Vom face altul pe râu în jos, Altul mai trainic şi mai frumos»”, spune Robu, care postează şi fotografii cu arborii doborâţi în timpul furtunii de la Timişoara, în care şi-au pierdut viaţa doi oameni.

Comentarii

comentarii