Acasă Actualitate Primarul raportează minciunile edilitare de pe “strada” Merişor

Primarul raportează minciunile edilitare de pe “strada” Merişor

974
DISTRIBUIȚI

“Strada” Merişor din Timişoara pare o privilegiată la lucrări edilitare care apar pe lista de intervenţii zilnice cu “reparaţii trotuare” ce i se prezintă primarului Nicolae Robu, care la rândul său le prezintă timișorenilor.

Numai că situaţia este cu totul alta: nu e o stradă, ci o biată alee de câţiva zeci de metri din care au acces locatarii unui singur bloc cu trei scări, şi care de la înfiinţare se numeşte Aleea Merişor. Dar când spui stradă, pare ceva mai cu greutate unde se munceşte mult.

“Pe Aleea Merişor nu a mai trecut nimeni de luni de zile. Au spart totul, au pus borduri noi (lucru bun), apoi au turnat un strat de ciment, dar gurile de canal sunt evidente, te împiedici în ele la orice oră, mai ales copiii şi bătrânii, bineînţeles că şi cimentul acela a început să se spargă. Trebuia turnat asfalt, dar nu au mai făcut nimic. Au plecat, s-au retras cu şantierul în urmă cu vreo patru luni. Au lăsat în urmă o lucrare neterminată, care se distruge şi provoacă probleme. A! Au mai făcut un lucru, parcă intenţionat: au lărgit cu vreo 10 cm trotuarul-alee, numai bine cât să încapă şi să poată trece autoturismele unor nesimţiţi. De la bun început, Aleea Merişor a fost strict pietonală. În ultimii doi-trei ani, şoferi nesimţiţi, chiriaşi sau noi proprietari de apartamente, şi-au făcut şosea din aleea pietonală. Locatarii ies din bloc direct în stradă, copiii la fel, se trezesc cu maşina în nas. Noaptea, nu mai poţi dormi de ambalarea maşinilor şmecherilor, iar uneori îşi parchează maşinile peste noapte pe acest trotuar. Nimeni nu mai poate trece. S-a întâmplat să vină Ambulanţa şi să nu aibă loc să intre până la scara blocului unde a fost solicitată. Primăria ar trebui să blocheze accesul cel puţin la unul din capetele aleii”, ne-a sesizat la redacţie Simona I., blocatară pe Aleea Merişor din Timişoara.

Doamna Simona este intrigată atât de faptul că lucrarea a rămas neterminată, cât mai ales de faptul că i se fac raportări mincinoase primarului. Blocatara aşteaptă respect din partea celor de la Edilitarele primăriei.

Reeritor la apariţia pe lista cotidiană cu lucrări de reparaţii trotuare pe Aleea Merişor, poate se verifică, la nivelul PMT, dacă nu cumva au fost raportate inclusiv … materiale de construcţii consumate în această perioadă!

Comentarii

comentarii