Acasă Administraţie Primarul Robu a descoperit schimbul imobiliar cu CJ Timiş: Vă dăm clădirile...

Primarul Robu a descoperit schimbul imobiliar cu CJ Timiş: Vă dăm clădirile de la Cioca şi îmi daţi parcarea din centru

DISTRIBUIȚI

Joi, în plenul Consiliului Local Timişoara, Nicolae Robu venea cu propuneri „la rupere” de genul noi nu dăm clădirile de la Cioca la CJT, să ne dea ei nouă terenul aerodromului utilitar. Vineri, primarul a devenit constructiv şi a venit cu alte propuneri. Minune sau nu, acestea sunt exact aceleaşi cu cele lansate de USR Timiş, adică un schimb clădirile de la Cioca pentru terenul din centru oraşului, vizavi de hotel Timişoara, unde CJT are acum o parcare clasică, „pe pământ” şi vrea să facă una supraetajată. Bonus, Robu spune că le dă celor de la CJT şi sediul Centrului Speranţa, sursa unui alt scandal între cele două instituţii.

„Mi-a venit o idee! Putem face un troc. Nu m-am gândit până acum. Domnule Dobra, vă propun un schimb! Noi vă dăm clădirile de la Cioca, şi vă dăm şi centrul Speranţa, să faceţi frumos voi acolo, că şi aşa trebuia să-l rânduiţi, şi voi ne daţi terenul vizavi de Hotel Timişoara. Acolo vom face noi o parcare cu cel puţin zece etaje. Dumneavoastră sunteți o instituție care are alte prerogative. Nu să fie deținător de bunuri în oraș, nu să facă construcții. Aveți altă misiune prin modul în care este definit un consiliu județean. Aveți teren acolo la Cioca, vă dăm clădirile, ne dați terenul de vizavi de fosta parcare a Hotelului Timișoara și-i facem fericiți pe timișoreni. Și prin ce veți face la Cioca, și prin, sunt convins, în special prin ce vom face noi în centru”, a declarat Robu.

Cât despre ideea similară lansată de alţii, Robu spune că acei alţii nu pot avea idei bune ca el.

„Eu aş accepta propuneri şi de la duşmanii mei, nu spun adversari. Dar să fie idei bune. Numai că acest lucru e imposibil. Cei care nu-mi împărtăşesc ideile sunt mai limitaţi de minte şi nu pot avea astfel idei bune”, a mai declarat Robu.

Comentarii

comentarii