Acasă Actualitate Primarul Robu, de sub palmieri exotici: N-o să cedez niciodată!

Primarul Robu, de sub palmieri exotici: N-o să cedez niciodată!

1289
DISTRIBUIȚI

În concediu fiind, primarul Timişoarei Nicolae Robu încă nu s-a relaxat, dar sunt semne că doreşte acest lucru. La un alt ţărm de mare decât în urmă cu 4 ani, edilul şi-a adus aminte de propria compoziţie “Ca marea”, a mai zbuciomat un val şi a postat-o pe facebook. Desigur, asta după ce a mai mustrat, într-o postare precedentă, presa.

“Cum trece vremea! Sunt 4 ani de când, la sfârșitul vacanței petrecută în Ibiza, mi-am lansat piesa compoziție proprie, “Ca marea”. Deși am compusă și partea vocală, totul a rămas în același stadiu…

Prea dedicat pasajelor -am făcut trei între timp!- și atâtor altor lucruri stringent necesare orașului, am lăsat mereu pe seama unui altădată lucrurile mele de suflet. Un altădată ce n-a mai ajuns să vină.

Aseară, abia sosit pe un alt mal, de altă mare, regăsindu-mă, ca întotdeauna, în zbuciumul, dar și în liniștea mării, în împăcarea-i nepereche cu sine însăși, firesc, în minte mi-a venit acest crâmpei de suflet din sufletul meu, intitulat “Ca marea”. Am filmat o fărâmă de zbucium și am pus în background “Ca marea”. Și a ieșit ce puteți vedea și auzi!”, scrie primarul Nicolae Robu pe facebook.

Asta, după ce cu câteva ceasuri mai înainte a atacat presa din Timişoara, tot pe facebook, că nu-i laudă realizările. Nici măcar golurile pe care le marchează când joacă fotbal în echipament alb-violet:

“Pentru că presa “atât de iubitoare de Timișoara” nu scrie și nu spune un cuvânt despre cifrele oficiale, provenite de la Institutul Național de Statistică, publicate de mine acum câteva zile, care arată forța principalelor orașe ale țării în cele mai puternice industrii ale momentului -Automotive și IT&C-, le readuc în actualitate. Și întreb: oare câte articole s-ar fi scris de atunci dacă ce este în grafice cu albastru sau cu violet ar fi corespuns Timișoarei și altcineva ar fi avut parte de ce-i cu galben?! Evident, “dezastrul” <<s-ar fi datorat numai și numai primarului care în loc să […] și să […] și să […] etc., joacă fotbal și, al dracului, mai și marchează goluri și, nu numai atât, dar le și postează pe Facebook! Iar când nu joacă fotbal, compune melodii, le cântă, ba se și înregistrează cântându-le și, “culmea circului”, apoi și postează ce-a înregistrat, pe Facebook. Auzi, primar care să joace fotbal și să cânte, primar-om! Nu-i ajunge că este profesor universitar, premiat inclusiv cu cel mai înalt titlu academic, acela de doctor honoris causa în România și în afara României (Franța), nu-i ajunge ce a lăsat în urma lui la Politehnică unde a fost patru mandate Prorector și două Rector, ce a făcut în Timișoara în cei 6 ani de când e Primar, nu-i ajunge nimic, vrea și mai mult și mai mult! Nu vrea, însă, să lase grupurile de interese oculte -politice, economice, politico-economice, transpolitice mai mult sau mai puțin discrete, etc.- să-și facă jocurile și nu vrea nici de-al dracului să pună și el fise în tonomat! Și, de asemenea, nu vrea nimic pt el, nimic, domnule, nimic pt el în România, auzi?! Așadar, cu noroi în el! Într-o zi, tot va trebui să cedeze!>> Ei bine, iată replica mea: N-O SĂ CEDEZ NICIODATĂ!”, spune primarul pe pagina sa de facebook.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii