Acasă Actualitate Primarul Robu, prins într-o sârbă de o ”olteancă aprigă” – ...

Primarul Robu, prins într-o sârbă de o ”olteancă aprigă” – Video

1298
DISTRIBUIȚI

După ce i-au ascultat poeziile și cântecele, timișorenii au acum ocazia să vadă un alt talent al primarului Nicolae Robu. Dansul. Primarul Timișoarei a participat la Ziua Recoltei de la Peciu Nou, unde a fost prins într-o sârbă de o ”olteancă aprigă”. Nicolae Robu a postat apoi un clip video pe rețeaua de socializare Facebook.

”Ieri, am fost la Peciu Nou, de Ziua Recoltei, la invitația colegilor liberali locali, în frunte cu liderul lor Nelu Fărcălău. Ne-am simțit minunat împreună!

A fost o adevărată încântare să văd o dată în plus ce înseamnă Banatul: bihoreni, maramureșeni, moldoveni, olteni, bănățeni nativi -români, sârbi etc.- s-au simțit cu toții acasă în acest loc minunat, bucurându-se de muzica și dansul specifice fiecărei regiuni de proveniență, dar, în egală măsură și de cele ale semenilor. Admirându-i, m-am trezit luat “pe sus” de o olteancă aprigă (risc, iată, un pleonasm) și introdus în sârba oltenească ce tocmai se încingea. Și am jucat și am jucat… vreo jumătate de oră! N-aveam sufletul să ies din mijlocul lor, la căldura cu care m-au primit: bihoreni, maramureșeni, moldoveni, olteni, bănățeni nativi -români, sârbi etc,” a scris Nicolae Robu.

CE SPAȚIU MINUNAT ESTE BANATUL NOSTRU! SĂ-L PREȚUIM CUM MERITĂ, SĂ NE BUCURĂM DE EL DIN PLIN ȘI SĂ-L PĂSTRĂM CU TOATĂ GRIJA!Dacă agreați postarea, dați Like.Dacă nu o agreați, postați ceva critic la adresa mea (semafoare, etc.) :))Și dați, oricum, Share!Ieri, am fost la Peciu Nou, de Ziua Recoltei, la invitația colegilor liberali locali, în frunte cu liderul lor Nelu Fărcălău. Ne-am simțit minunat împreună!A fost o adevărată încântare să văd o dată în plus ce înseamnă Banatul: bihoreni, maramureșeni, moldoveni, olteni, bănățeni nativi -români, sârbi etc.- s-au simțit cu toții acasă în acest loc minunat, bucurându-se de muzica și dansul specifice fiecărei regiuni de proveniență, dar, în egală măsură și de cele ale semenilor. Admirându-i, m-am trezit luat “pe sus” de o olteancă aprigă (risc, iată, un pleonasm) și introdus în sârba oltenească ce tocmai se încingea. Și am jucat și am jucat… vreo jumătate de oră! N-aveam sufletul să ies din mijlocul lor, la căldura cu care m-au primit: bihoreni, maramureșeni, moldoveni, olteni, bănățeni nativi -români, sârbi etc.-. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez, oameni buni!Te iubesc, Banat minunat!

Posted by Nicolae Robu on 15 Octombrie 2017

Comentarii

comentarii