Acasă Actualitate Primarul Robu respinge noua siglă a RATT

Primarul Robu respinge noua siglă a RATT

1224
DISTRIBUIȚI

Procesul de transformare a RATT în STPT, cu titulatura oficiala SC Societate de Transport Public Timișoara SA, a început cu… schimbarea siglei. Potrivit Forumului RATT, conducerea societății a dispus crearea unei noi sigle care să reprezinte noua firma de transport public din Timișoara. După ce varianta aprobată a fost publicată de realizatorul ei pe Forumul RATT, au început să curgă comentariile negative.

”La un moment dat s-a vrut și includerea tramvaiului cu cai, dar s-a renunțat. În cea cu roata cu spițe, m-am inspirat din stilul de așezare a literelor în sigla TCT. O schiță despre cum să arate și despre culorile ce trebuiesc folosite, am primit de la conducere. Cred că tricolorul vrea să simbolizeze că STPT și-a început activitatea în anul în care se sărbătorește centenarul Marii Uniri (2018)”, a scris pe forum realizatorul siglei.

Așa cum era de așteptat, primarul Nicolae Robu nu a rămas nici el neimplicat în scandalul siglei.

”Așa ar vrea unii să arate noua sigla a RATT, după transformarea din regie în societate comercială! O spun ferm: nu va arăta așa!”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

comentarii