Acasă Actualitate Primarul Robu se laudă cu proiecte realizate în Timișoara… din bani privați

Primarul Robu se laudă cu proiecte realizate în Timișoara… din bani privați

1011
DISTRIBUIȚI
statie-aer-sagului-dermatina-ratt

Dus de val, în laudele pe care le-a adus proiectelor avute în vedere de Primărie Municipiului Timișoara pentru 2020, primarul Nicolae Robu a menționat și noul amplasament al stației de monitorizare a calității aerului din Calea Șagului „Suntem pe punctul de a muta stația de monitorizare a calității aerului din Calea Șagului, avem începute planurile pentru construcția alteia”, a început Robu, înainte de a continua cu „plata urmând să fie făcută de cei de la Shopping City”.

Conform spuselor acestuia, vremea împiedică turnarea platformei de beton, dar odată cu creșterea temperaturilor acest lucru va putea fi realizat. Astfel, stația urmează să fie mutată la câțiva zeci de metri de actuala locație.

Tot cei de la Shopping City se ocupă și de linia de tramvai de lângă centrul comercial. „Suntem aproape și ca linia de tramvai făcută pe banii investitorilor să fie dată în folosință. Este absolut stupid că a trebuit să stăm trei ani cu acea linie de tramvai nefolosită”, a spus Robu despre acest proiect.

Contribuția Primăriei la acest proiect va fi realizarea stației și refugiilor. În ceea ce privește localizarea acesteia și alte sarcini ale administrației locale, Robu a spus: „Ne vom adapta din mers. Dacă va trebui să facem alte devieri, vom face”.

Comentarii

comentarii