Acasă Administraţie Primarul s-a răzgândit. Terenul Mănuşarul poate rămâne bază sportivă, chiar dacă e...

Primarul s-a răzgândit. Terenul Mănuşarul poate rămâne bază sportivă, chiar dacă e privat

2130
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă privatizarea societăţii care a deţinut terenul de fotbal Mănuşarul a fost privatizată corect, iar terenul de sport a revenit noului proprietar, acesta poate rămâne bază sportivă în continuare, chiar dacă este privată, spune Nicolae Robu. Autorizaţia de construcţie emisă pentru ridicarea unui bloc acolo trebuie să devină nulă, mai spune acesta.

Nu contează dacă a fost privatizată, baza sportivă de la „Mănuşarul” nu trebuie să-şi schimbe destinaţia. Acolo va rămâne teren sportiv, sunt destule baze de acest fel private, spune Robu, iar autorizaţia de construcţie trebuie să devină nulă.

„Reafirm angajamentul meu ferm pentru a bloca construcţia unui bloc (n.r. pe terenul Mănuşarul). Acesta trebuie să rămână teren sportiv, nu a fost emis legal niciun document cum că s-ar fi scos legal din circuitul sportiv, s-a emis autorizaţia respectivă de construcţie pe baza unui PUZ valabil, în 2008. Toate indiciile sunt că s-a aprobat un PUZ ilegal. Acea hotărâre de consiliu local trebuie să devină nulă, PUZ trebuie să devină nul, deci şi autorizaţia de construcţie dată pe baza acelui PUZ să devină nulă. Dacă privatizarea acelei societăţi a fost corectă, acel teren e privat şi trebuie să păstreze regimul de bază sportivă. Sunt multe baze sportive private. Pe noi nu ne interesează modul de proprietate,

Comentarii

comentarii