Acasă Actualitate Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, ieșire nervoasă la o întâlnire electorală din cartierul...

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, ieșire nervoasă la o întâlnire electorală din cartierul Plopi

1475
DISTRIBUIȚI

În după-amiaza de 9 septembrie, Nicolae Robu, aflat într-o vizită electorală în cartierul Plopi din Timișoara, a fost extrem de deranjat de întrebările insistente ale unei locuitoare din zonă pe tema renovării unei școli și a unei grădinițe.

Primarul și-a făcut poze cu mai mulți copii, fără să poarte mască, spunând, încântat: ”Copiii sunt cei mai mari fani ai mei”

”Păi domnul primar, dacă copiii sunt cei mai mari fani ai dumneavoastră, de ce nu faceți pentru toți copiii școala de aici, grădinița, de ce nu o renovați?”, a intervenit o femeie care se afla în părculeț.

Robu îi explică că  ”în tot orașul nu sunt locuri suficiente” la creșe și grădinițe și că ”sunt mult mai mulți copii” decât acum patru ani.

După aproximativ un minut, primarul își pierde răbdarea și se îndepărtează. ”Haideți”, îi spune femeii.

Aceasta insistă: ”Faceți rost de proiecte europene. Bani pe proiecte.”

Robu se enervează:  ”Îmi dați dumneavoastră lecții? Suntem pe primul loc pe țară la fonduri europene.”

Dialogul a continuat la fel de virulent.

– Mergeți la partid acolo, la prostiile cu care vă îndoctrinează. (îi face semn cu mâna să se îndepărteze)

– Nu e vorba de partid, că eu sunt apolitică.

– Nu îmi dați lecții de fonduri europene.

– Dar eu văd că pentru copii nu faceți nimic.

–  Mă lăsați să vorbesc cu oamenii? Ați spus, v-ați făcut numărul.

–  Dar ați spus că copiii vă sunt cei mai mari fani.

– Uite cum se manifestă copiii. Da? Asta arată dacă sunt fani sau nu!

– Nici nu știu, sunt inocenți și nu știu.

– Mă lăsați să vorbesc cu oamenii, doamnă, că eu nu am venit aici la petiții. Mă lăsați să vorbesc cu oamenii? Da mă lăsați să vorbesc cu oamenii? Atât. Ce s-a făcut s-a făcut. Sunt lucruri de făcut. Vă ascult dar nu vin să stau 10 minute când sunt atâția oameni. Mai ales că știm… ce clișee îmi spuneți. Lăsați-mă să vorbesc cu oamenii care chiar vor să pună umărul să mai facem ceva.

– Chiar nu sunt clișee.

– Că ăla l-am făcut, ăla l-am făcut, ăsta l-am făcut. Numai aici, grupuri sanitare, sală de sport. Le-ați văzut măcar? S-au făcut singure?

Ieșirea nervoasă a primarului Nicolae Robu nu a rămas neremarcată de USR, care o invită pe mama revoltată să vină la partid unde se va ține cont de părerile ei.

”Da, chiar, haideți la USR PLUS! Aici discutăm despre problemele din oraș și venim cu soluții. Aici mergem printre oameni și ținem cont de părerile lor. Aici dezbatem argumentat diferitele puncte de vedere, fără să ne răstim la celălalt. Chiar, dle. Robu, pe când veniți la o dezbatere adevărată, în loc să dați goluri cu capul?”, au transmis cei de la USR Timiș.

Vezi video pe libertatea.ro

Comentarii

comentarii