Acasă Actualitate Primarului Nicolae Robu îi place… sub pasaje

Primarului Nicolae Robu îi place… sub pasaje

1379
DISTRIBUIȚI

Pentru că nimeni nu mai rămâne uimit de mărețele ”ctitorii” ale primarului Nicolae Robu, și cum nici altele nu au mai apărut, edilul s-a apucat, din nou, să se laude.

După ce a văzut, plin de invidie, proiectele concrete (cu sume și surse de finanțare) de la Oradea, ale primarului liberal Ilie Bolojan, Robu a pornit să colinde prin Timișoara. Și să facă noi promisiuni, pentru anii și mandatul său viitor (tot mai departe de a fi câștigat).

Așa că a pornit sâmbătă în excursie, pe sub pasajele din Timișoara, și a rămas ”uimit” de acestea. Și a promis că vor mai urma și altele.

”CUM SE MAI PREZINTĂ PASAJELE TIMIȘOAREI?

Astăzi, profitând că am fost un pic mai liber, am trecut să văd cum se mai prezintă cele trei pasaje (da, TREI, T-R-E-I!) realizate în Timișoara în cei 6 ani de când sunt primar.

A fost o încântare să văd că toate se păstrează foarte bine, că arată superb, ele însele și toate amenajările conexe lor, că sunt de o utilitate excepțională pentru oraș.

Mergem înainte, stimați timișoreni și vom realiza în anii următori – așa cum v-am făcut cunoscut de mult – încă minimum 6 pasaje, 5 dintre ele pe sub / peste calea ferată și al 6-lea pe inelul 2, între zona Openville și strada Circumvalațiunii, posibil cu ramificații și pe Calea Torontalului și / sau Calea Aradului; pasajul pe sub Piața Victoriei se amână până după anul de capitală a culturii europene, 2021.

Unii deja ne critică, cu veșnica acuză “dar de ce numai noi facem așa ceva (n.m. -evident, eu am formulat generic, în practică referirile sunt concrete: ba la pasaje, ba la poduri, ba la zona de promenadă, veșnic la câte ceva), alții pot trăi fără, pot avea alte priorități?”. Acest grup vrea veșnic altceva decât se face! Iar când vede aceleași lucruri la alții, se entuziasmează și sar cu “uite de fac cutare, noi de ce nu facem?!”, prefăcându-se fără rușine că n-au știre ba că noi am și făcut deja, ba că, în orice caz, am anunțat cu mult înainte intenția de a face sau chiar că suntem în curs de a face. Apropo, în curând lansăm proiectul Pasaj Solventul și tot în curând – pe teren în 2019 – proiectul Pasaj Consiliul Europei”, spune primarul Nicolae Robu, pe facebook.

Comentarii

comentarii