Acasă Eveniment Primele imagini cu elevul care a tras cu pistolul spre un coleg,...

Primele imagini cu elevul care a tras cu pistolul spre un coleg, în sala clasă de la Liceul Sportiv Banatul din Timişoara

DISTRIBUIȚI

Au apărut imaginile cu incidentul de la Timișoara, unde un elev de 16 ani a tras, în sala de clasă de la Liceul Sportiv Banatul din Timişoara, spre un coleg, cu un pistol de tip airsoft.

În filmare se observă cum băiatul ține pistolul la brâu și, în timpul unei discuții mai aprinse, îl scoate și țintește spre un adolescent de 15 ani, pe care îl nimerește cu o bilă de cauciuc.

Au apărut imagini cu incidentul dintr-o sală de clasă din Timișoara, unde un elev a tras spre un coleg cu un pistol airsoft

Scenele șocante au fost filmate de colegi, care se amuză de cele întâmplate, în loc să cheme un profesor sau să ceară ajutorul. De altfel, când au vizionat camerele de supraveghere din ziua respectivă, reprezentanții școlii l-au văzut pe agresorul de 16 ani în timp ce se lăuda cu pistolul și îl arăta colegilor.

Totul s-a întâmplat acum câteva săptămâni, dar nu s-a știut nimic până în urmă cu câteva zile, când imaginile au ajuns la un polițist. Vineri, la școală, se va întruni comitetul clasei.

Până acum nu a fost luată nicio măsură împotriva elevului, însă cea mai mare ar fi scăderea notei la purtare. În plus, el a fost deja amendat și este anchetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Băiatul este în clasa a VIII-a, pentru că a rămas de două ori repetent până acum, scrie stirileprotv.ro.

Comentarii

comentarii