Acasă Economic „Primeşti MAXIM, plăteşti MINIM!” la RCS & RDS

„Primeşti MAXIM, plăteşti MINIM!” la RCS & RDS

DISTRIBUIȚI

Începând cu această lună, RCS & RDS a lansat campania promoţională „Primeşti MAXIM, plăteşti MINIM!”, în cadrul căreia cine doreşte serviciile Digi, are la dispoziţie două opţiuni promoţionale:  fie achiziţionează pachetele superioare de televiziune, respectiv de internet fix la preţul celor mai mici abonamente aferente acestor servicii; fie primeşte primele 3 luni gratuit pentru orice serviciu Digi nou contractat. Promoţia este valabilă pentru cei care încheie contracte până la 31 decembrie 2010.

În prima variantă, noul abonat va dispune de pachetele cu beneficii maxime, plătind preţul pentru pachetele cu beneficii minime, timp de 6 sau 12 luni, în funcţie de alegerea sa. Primeşte în plus, extraopţiuni sau servicii asociate gratuit la abonamentul de bază din cadrul promoţiei.

TV maxim la tarif lunar minim + gratuit, 6 canale de filme

Astfel, cei care se vor abona la pachetele TV analogice şi digitale Extra şi Extra Digital, în valoare de 32 lei (inclusiv TVA), vor plăti timp de 6 sau 12 luni preţul abonamentelor Bază şi Bază Digital, adică 25 lei lunar (inclusiv TVA). Vor primi, pentru aceeaşi perioadă, GRATUIT, pachetele de filme HBO MaxPack şi CineStar. Acestea conţin câte 3 canale de filme, HBO, HBO Comedy, Cinemax, respectiv ActionStar, CineStar, ComedyStar şi costă în afara promoţiei 7 lei şi 6 lei (inclusiv TVA). Practic, abonatul face o economie pentru serviciul TV de aproximativ 240 lei dacă optează pentru varianta de reducere de preţ pentru 12 luni. Cei care preferă televiziunea digitală, vor avea avantaje permanente, independente de promoţie: beneficiază de acest serviciu digital la preţ de televiziune analogică, au număr mai mare de canale şi primesc echipamentul necesar recepţiei digitale cu un discount de 100% al chiriei lunare. Au suplimentar acces la 8 canale gratuite în format HD, dacă achiziţionează sau închiriază decodorul pentru recepţia high definition a semnalului. Vor avea astfel inclus şi Digi Sport HD, cu transmisiuni HD directe ale derby-urilor Ligii 1 şi ale meciurilor din cele mai importante competiţii europene şi mondiale de fotbal şi extrafotbal (Premier League, Ligue 1, Primera Division, Italia Serie A, Moto GP, handbal, gimnastică, judo, etc.).

Internet fix de 100 Mbps la preţ de internet de 50 Mbps + gratuit, internet mobil

Cine doreşte internetul fix cu cea mai mare viteză din România, de 100 Mbps, îl poate avea acum la un preţ redus cu 10 lei pentru o perioadă de maxim 12 luni. Noul abonat Digi Net Fiberlink 2 va plăti în această perioadă abonamentul de Digi Net Fiberlink 1, de 29 lei (inclusiv TVA) şi va primi suplimentar, gratuit pe toată perioada contractului, Digi Net Mobil prin modem USB, cu viteze de până la 7,2 Mbps, trafic nelimitat şi echipament cu chirie lunară de 0 lei. În varianta secundară, cu primele 3 luni de abonament gratuite, promoţia se aplică pentru oricare dintre serviciile Digi, individual sau în pachete, fiind valabilă inclusiv pentru serviciile care nu fac obiectul primului tip de promoţie: TV prin satelit, telefonie fixă şi mobilă, internet mobil. Cine achiziţionează în această variantă pachetul complet, cu 5 servicii Digi (TV, internet fix şi mobil, telefonie fixă şi mobilă) plăteşte un tarif minim lunar de 59 lei (inclusiv TVA) şi poate face o economie de până la 267 lei. Informaţii despre oferta promoţională curentă a RCS & RDS sunt disponibile la www.rcs-rds.ro/promotii, la 031.400.4600 sau în oricare dintre punctele de prezenţă ale companiei.
 

Comentarii

comentarii