Acasă Actualitate Primăria amendează firmele care nu repară drumurile după ce le sparg

Primăria amendează firmele care nu repară drumurile după ce le sparg

316
DISTRIBUIȚI
Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, marţi, că mai multe societăţi care au efectuat lucrări care au necesitat şi spargerea carosabilului şi apoi nu au astupat gropile în termenul impus, au fost amendate de inspectorii primăriei. Astfel, în ianuarie şi februarie, inspectori din cadrul Direcţiei Drumuri şi Transporturi a Primăriei Timişoara au aplicat 13 sancţiuni, în valoare totală de 32.000 de lei, unor firme care au depăşit termenul în care ar fi trebuit să refacă asfaltul pe care îl spărseseră.

 Numărul amenzilor nu este deloc mic, dacă ţinem cont de faptul că în tot anul 2009, la Timişoara au fost aplicate 26 de astfel de sancţiuni. 
Primarul Timişoarei a solicitat ca societăţile care se ocupă de reparaţia drumurilor să pună staţiile de asfalt în funcţiune şi să facă nevăzute urmele lăsate de iarnă în carosabilul Timişoarei. Ciuhandu le-a atras însă atenţia celor care execută lucrări de proastă calitate, menţionând că primăria nu va plăti vreun leu pentru reparaţii prost făcute. 
 
 

Comentarii

comentarii