Acasă Politica Primul candidat independent la Primăria Timișoara

Primul candidat independent la Primăria Timișoara

DISTRIBUIȚI

Deosebit de activ, de o bună perioadă de timp, în spațiul public, criticând dar și oferind soluții pentru problemele orașului, Alex Mihai Dascălu a decis să-și anunțe candidatura la Primăria Timișoara. Deși a fost membru PSD și Pro România, Dascălu va candida ca și independent, fiind primul care și-a anunțat această intenție. În urmă cu câteva zile și primarul PNL Nicolae Robu a declarat vă vrea un al treilea mandat.

”Provin dintr-o familie de oameni muncitori, fără influență, oameni simpli care mi-au oferit cele mai importante lucruri de care am nevoie în viață: bunul simț, dragostea, respectul față de semeni și educația! Atât eu cât și soția mea suntem creștini ortodox, cu frică de Dumnezeu și mari iubitori de animale, având în grijă un cățel luat de pe stradă, el fiind cel mai credincios și sincer prieten al omului!

M-am născut într-o seară de vară, pe 14 iunie 1984 la Timișoara, unde am crescut cu dragostea părinților și a familiei. Am început studiile primare și generale la Școala generală nr. 24, după care, mi-am continuat studiile liceale în zona Iosefin, la Grupul Școlar Industrial Construcții Montaj, actualmente Colegiul Tehnic de Vest, pentru că tatăl meu vedea în mine un inginer constructor. În această perioadă am cântat și în strana Bisericii Ortodoxe Adormirea Maicii Domnului din Calea Aradului, alături de părintele paroh Iosif Handa. După absolvirea liceului, am urmat cursurile Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității de Vest Timișoara.

După terminarea studiilor universitare, mi-am început cariera profesională, în calitate de consilier juridic la societatea comercială Administrarea Domeniului Public SA Timișoara, unde după cinci ani am ales să mă îndrept către lumea cercetătorilor la Institutul Național de Cercetare-dezvoltare în Sudură și Încercări de Materiale – ISIM, iar în prezent îmi desfășor activitatea la Spitalul Clinic Județean de Urgență Pius Brinzeu Timișoara, personal nemedical.

În anul 2010, pe când eram consilier juridic, mi-am făcut debutul în politică, devenind membru al Partidului Social Democrat – PSD. După mai bine de opt ani, am ales să mă despart de PSD și am devenit membru al Partidului Pro România, ocupând funcția de membru în cadrul Biroului Politic Municipal Timișoara, fiind de asemenea și responsabil cu comunicarea organizației județene, funcții la care am renunțat în 18 septembrie 2018, când am decis să merg pe cont propriu, încercând să câștig simpatia timișorenilor. Știu că este un drum greu, însă este un drum curat, sincer, fără lupte politice precum cele purtate în interiorul partidelor politice, de pe urma căruia îmi doresc să câștige doar Timișoara și timișorenii!

Pornind de la acest ideal, în 14 octombrie 2018, am decis să îmi anunț candidatura de independent la alegerile locale din 2020 pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara, pentru că mai presus de orice, sunt siguranța și dezvoltarea orașului, precum și bunăstarea cetățenilor.

În încheiere, permiteți-mi să vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat cinci minute din timpul dumneavoastră pentru a citi aceste rânduri și vreau să vă asigur de întreaga mea sinceritate și dorință de face ceva util pentru Timișoara și timișoreni!”, spune Jr Alex-Mihai Dascălu.

Comentarii

comentarii