Acasă Economic Primul Carrefour Market din Timișoara echipat exclusiv cu case Self Service

Primul Carrefour Market din Timișoara echipat exclusiv cu case Self Service

1407
DISTRIBUIȚI

Timișorenii își pot face acum cumpărăturile într-un nou Carrefour Market, Timișoara Lipovei, primul din județ cu case 100% Self Service. Aici, sesiunea de cumpărături se încheie autonom, clientul scanând produsele individual, la casă, sau folosind funcția Scan & Pay din aplicația Carrefour, iar plata se realizează atât cash, cât și cu cardul. Situat pe strada Perlei nr. 16A, magazinul devine cel de-al 15-lea supermarket Carrefour din Timiș și cel de-al 190-lea din rețeaua națională de supermarket-uri Carrefour.

Carrefour Market Timișoara Lipovei este un spațiu destinat unei experiențe de cumpărături în deplină siguranță, cu peste 9000 de produse, dintre care bunătăți românești provenind de la producători locali în care ne-am pus încrederea, precum: legume de la Paul Piper, mere Bio de la Engagement (Recaș, Județul Timiș), vinuri din programul național “Deschidem Vinul Românesc”, o gamă de preparate gastronomice specifice zonei, produse marca proprie Carrefour, peste 150 de produse Bio sau sortiment extins de bere.

Toate sunt disponibile atât în magazinul fizic, dar și prin aplicația Carrefour, carrefour.ro și BRINGO, un univers de opțiuni prin care poți alegi cum preferi să-ți primești cumpărăturile, direct la tine acasă sau gata pregătite în magazin, prin opțiunea Click & Collect.

În noul supermarket Timișoara Lipovei, situat pe Strada Perlei nr. 16A, vei descoperi promoții săptămânale, atât la produsele proaspete, cât și la produsele alimentare de bază.

„Odată cu deschiderea noului supermarket din Timișoara, Carrefour pune pe harta orașului primul magazin dotat 100% cu case Self Service și vine în întâmpinarea nevoilor timișorenilor cu o experiență interconectată, completă de cumpărături, prin servicii offline și online, totul în deplină siguranță. Indiferent de felul în care aleg să cumpere, direct din magazin, comandând pe site-ul Carrefour sau prin aplicația BRINGO, consumatorii găsesc zilnic produse de calitate la prețuri accesibile.”a declarat Gabriela Belecciu, Director supermarket Carrefour Timișoara Lipova.

Comentarii

comentarii