Acasă Actualitate Primul concert post restricții la Timișoara. Cargo cântă sâmbătă, de la ora...

Primul concert post restricții la Timișoara. Cargo cântă sâmbătă, de la ora 19.00, în Piața Libertății. Biletele (gratuite) și măștile sunt obligatorii

925
DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara a anunțat, și oficial, organizarea concertului Cargo, anunțat de primarul Nicolae Robu încă de săptămâna trecută. Astfel, formația ar urma să urce pe scena din Piața Libertății sâmbătă, începând cu ora 19.00. Concertul va fi primul eveniment cultural organizat de Primăria Timișoara după mai bine de două luni, din cauza restricțiilor impuse pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

„Concertul formației Cargo va fi organizat cu respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare”, asigură reprezentanții municipalității. Măsurile care se vor aplica vor fi limitarea numărului maxim de participanți la 500 de persoane, distanță de doi metri între scaune, purtarea obligatorie a măștii de către participanți și efectuarea, la intrare, a triajului epidemiologic, prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale.

Suplimentar, începând cu ora 17.00, accesul în Piața Libertății va fi permis doar persoanelor care au bilet la spectacol, iar circulația tramvaielor va fi restricționată. Mai exact, acestea nu vor mai opri în stația din Piața Libertății, sâmbătă, între orele 17.00-22.00.

„În cazul în care, pe perioada desfășurării evenimentului, se constată încălcări ale reglementărilor naționale în vigoare, în privința distanțării fizice și a ocupării scaunelor, concertul va fi suspendat”, mai atenționează reprezentanții Primăriei Timișoara.

Biletele la spectacol vor fi disponibile gratuit, începând cu data de 4 iunie 2020, pe site-ul www.iabilet.ro.

Comentarii

comentarii