Acasă Actualitate Primul congres internaţional al Societăţii Române de Reabilitare Orală

Primul congres internaţional al Societăţii Române de Reabilitare Orală

DISTRIBUIȚI

Primul congres internaţional al Societăţii Române de Reabilitare Orală constituie un eveniment ştiinţific ce se va derula la Bucuresti la ROMEXPO, în perioada 23-25 aprilie, în colaborare cu Expoziţia Internaţională de Medicină Dentară Denta 2009 – ediţia de primăvară. Asociere nu e deloc întâmplătoare, deoarece va fi oferit participanţilor un tot unitar al actualităţilor din teritoriul medicinei dentare.
Evenimentul are un profund caracter practic ce se reflectă în numărul mare de hand`s on-uri pe de o parte, pe de cealaltă parte materialele şi aparatura de ultimă generaţie îl vor racorda pe practician la ceea ce este nou şi performant în domeniu.
Acest congres este un prim eveniment organizat de Societatea Română de Reabilitare Orală, membră a Societăţii Internaţionale de Reabilitare Orală, a Asociaţiei Medicale Române şi a Asociaţiei Europene de Protetică în colaborare cu Asociaţia Medicilor Stomatologi cu practică privată din România-Ardeal Nord, Societatea Română de Stomatologie şi Colegiul Medicilor Dentişti din România.

Comentarii

comentarii