Acasă Economic Primul magazin Desigual din afara Bucureștiului, din primăvară, la Iulius Mall Timișoara

Primul magazin Desigual din afara Bucureștiului, din primăvară, la Iulius Mall Timișoara

618
DISTRIBUIȚI

Desigual 01Grupul Iulius va aduce, în premieră pe piaţa din afara Bucureştiului, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume. Brandul spaniol Desigual va deschide, la Iulius Mall Timişoara, în această primăvară, primul său magazin din afara Capitalei şi al patrulea din România. Parteneriatul încheiat vine şi în contextul dezvoltării ansamblului urbanistic Openville, proiect de tip multifuncţional, care va completa oferta de retail a Iulius Mall Timişoara cu numeroase premiere, naţionale şi regionale.
Inaugurarea va avea loc în prima parte a lunii martie, magazinul din Iulius Mall, situat la demisol, desfăşurându-se pe o suprafață de 119,86 mp. Desigual vine la Timișoara cu o gamă variată de piese vestimentare și accesorii.
Fondat în anul 1984, brandul Desigual este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din lume, cu peste 600 de magazine şi alte 11.000 multibrand. Colecțiile se remarcă prin designul optimist, colorat şi unic, produsele sale fiind o invitație spre o atitudine pozitivă. Inspirate din cultura pop, dar și din tradiția artizanilor spanioli și din arta stradală, croiul îndrăzneț, culorile vibrante, combinațiile curajoase de materiale, broderiile și desenele manuale sunt caracteristice pentru produsele Desigual.
Clienţii celui mai mare mall din afara Capitalei vor avea aproape de ei şi mai multe branduri internaţionale, odată cu dezvoltarea ansamblului urbanistic multifuncţional Openville, din imediata proximitate. Astfel, de la finalul anului 2017, zona se va transforma într-un loc cosmopolit, care va reuni funcţiuni de office, retail, parc şi entertainment. Investiția, în valoare de peste 220 milioane de euro, reprezintă cea mai mare infuzie de capital privat în sectorul de real estate din vestul țării. Openville va cuprinde: 131.000 mp de birouri clasa A, peste 450 de magazine, restaurante și cafenele tematice, 15 săli de cinema multiplex, o zonă de fresh market, săli de evenimente, cel mai mare parc suspendat din România, patinoar şi carusel pentru copii în aer liber.
Lucrările au început în toamna anului trecut, prima fază de dezvoltare urmând a fi finalizată în ultimul trimestru din 2017 (80.000 mp de birouri clasa A, 134.000 mp de retail şi un parc de 55.000 mp).

Comentarii

comentarii