Acasă Actualitate Primul show de magie al lui Dorian Popa se va ține la...

Primul show de magie al lui Dorian Popa se va ține la Timișoara! – video

DISTRIBUIȚI

Dorian Popa a anunțat pe rețelele de socializare că vine la Timișoara ca să exerseze magia și arta iluzionismului.

Unul dintre proiectele lui Dorian Popa este Festivalul Internațional de Magie TIME FOR MAGIC de la Timișoara. Invitat special al celebrului iluzionist Lorenzo-Cristian, la Gala Magic Show din 23 octombrie, de la Sala Constantin Jude (fosta Olimpia), artistul vine la Timișoara pentru o surpriză de proporții pe care o pregătește fanilor săi. Și cum Dorian Popa este o apariție în toate show-urile sale, organizatorii promit un număr demn de Las Vegas.

Vino și tu la Gala Magic Show din 23 octombrie, de la Sala Constantin Jude, să fii matorul primului număr de magie a lui Dorian Popa, printre cei mai mari campioni europeni și mondiali în arta iluzionismului care vor urca pe scenă în cel mai tare show de magie din România TIME FOR MAGIC.

Dorian Popa este actor, cântăreț și unul dintre cei mai iubiți și urmăriți influenceri din România. Ce magie i-a adus succesul lui  Dorian “Hâtz” Popa?

Viața lui Dorian Popa bate filmul. Muncind enorm de mult, artistul a reușit să își croiască un parcurs impresionant. Are piese cu peste 73 de milioane de vizualizări pe Youtube iar de curând, a prezentat Romanian Music Awards 2022 și a câștigat premiul pentru “Best on Social Media”.

Admirat de unii și invidiat de alții, Dorian Popa își urmează drumul cu ambiție și perseverență. Are antreprenoriatul în sânge și îl ajută caracterul de învingător. De altfel, ca influencer el își îndeamnă întotdeauna fanii să muncească și să lupte pentru visul lor.

„Sunt un autodidact generat de gustul succesului financiar. Când o să ajung să am 10 milioane de euro o să mă retrag.”, a declarat Dorian Popa.

Are nevoie Dorian Popa de magie ca să facă cele 10 milioane de euro?

Profitul nu este tot ce îl interesează pe artist. Puștiul plecat din Constanța să cucerească lumea, astăzi cel mai activ vlogger din România este conștient de impactul pe care îl are asupra generațiilor tinere. Poveștile vieții sale fac sute de mii de vizualizări online. Dar nu de puține ori vedem în postările artistului îndemnul, “învățați și respectați-vă familia”, mesaje desuete pentru tineri, dar pe care Dorian Popa le strecoară cu iscusință în declarațiile sale.

 “Am fost genul de elev care șoca un pic, eram nebun și zăpăcit dar aveam rezultate foarte bune la școală. Îmi aduceam mereu aminte ce spunea mama, dacă învăț bine pot să-mi trăiesc și viața, numai asta era în capul meu.”

Pătrățelele de pe abdomen, stilul excentric și mereu în pas cu moda, dar mai ales succesul pe care îl are, îl fac pe Dorian Popa  să fie admirat și idolatrizat. Dincolo de aceste aparențe artistul este mereu implicat în evenimente sociale pentru prevenirea abandonului școlar sau în sprijinirea cauzelor pentru animalele fără stăpân.

Prin ce magie a ajuns Cheluțu vedetă?

Cine nu cunoaște povestea lui Cheluțu, un bulldog francez, devenit prin magia marketingului vedeta cu cea mai rapidă ascensiune din online-ul românesc. Patrupedul a fost adoptat de Dorian Popa, vindecat și crescut cu dragoste, iar astăzi e în topurile vizualizărilor online. De altfel, când a luat naștere piesa „Înoată Cheluțu”, un featuring între Dorian Popa și câinele lui, aceasta a cucerit Internetul și a ajuns în doar o zi la 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube și în primul loc în trendingul românesc.

Dorian Popa exersează numere de magie?

Ia-ti biletul la Gala Show din 23 octombrie 2022, din Timisoara, Sala Olimpia de pe iabilet.ro si o sa fii uimit.

Comentarii

comentarii