Acasă Actualitate Principele Radu, în vizită la Timişoara

Principele Radu, în vizită la Timişoara

DISTRIBUIȚI

principele raduPrincipele Radu de România vizitează, vineri, Timişoara. Omul care şi-a anunţat deja candidatura la preşedinţie este soţul principesei Margareta şi ginerele Regelui Mihai. De la ora 10, principele va fi prezent pentru două ore la cafeneau Segafredo, din Piaţa Operei. Aici, candidatul la preşedinţia României va sta de vorbă cu timişorenii, în cadul unei acţiuni intitulată „Timişoara vorbeşte, Principele Radu ascultă”.
După ce va servi probabil prânzul, principele se întoarce, de la ora 14.30, pentru o altă oră de taclale cu bănăţenii, la cafeneaua Segafredo.
De la ora 16, Principele Radu va fi prezent la Stadionul “Dan Păltinişanu”, unde va lua parte la startul unei etape din Campionatul Naţional de Raliu.
Ziua va continua de la ora 18.30, într-o emisiune în direct la TVR Timişoara. La ora 19, principele se va întâlni cu oamenii de afaceri la Hotel Timişoara, pentru ca de la ora 21, acesta să fie din nou la televizor. De această dată, în cadrul emisiunii “Cronica”, de la TVT 89.

Comentarii

comentarii