Acasă Actualitate Principele Radu: „Nu doresc restaurarea monarhiei în România, ci restaurarea respectabilităţii Român

Principele Radu: „Nu doresc restaurarea monarhiei în România, ci restaurarea respectabilităţii Român

DISTRIBUIȚI

altPrezent la Timişoara, Principele Radu, singurul candidat înscris, deocamdată, oficial în cursa pentru Preşedinţia României, a mărturisit că prin această candidatură încearcă să schimbe în bine imaginea celei dintâi instituţii a statului, pentru ca aceasta să devină un model pentru fiecare român, care să-i îndemne să continue „curăţenia în propria ogradă”. „Douăzeci de ani am tot votat când dreapta, când stânga. Dar întotdeauna am votat împotriva a ceva, nu pentru ceva. Am negat mereu, nu am construit încă. Eu nu sunt un candidat de stânga, nu sunt un candidat de dreapta, nu sunt un candidat politic. Nu sunt, astăzi, în faţa ţării pentru ca să arunc cu piatra în nimeni. Sunt astăzi aici pentru a pune o piatră jos, la temelia unei Românii respectate, pe care am uitat că o merităm”, spunea, în momentul lansării candidaturii, Principele Radu, cel care spune că, din postura de preşedinte al României, va lupta pentru ca românilor să nu le mai fie jenă pentru cetăţenia lor, în momentul în care trec graniţele ţării.
„Nu doresc restaurarea monarhiei în România, ci restaurarea respectabilităţii României”, susţine Principele Radu, opinând că elementele ce-i lipsesc României acum sunt încrederea, curajul, mândria, demnitatea, dar şi instinctul că nu se pot face lucruri bune decât cu omul potrivit la locul potrivit.
În sprijinul candidaturii, principele prezintă şi o viziune pe 30 de ani asupra României.

Zi solicitantă

Ziua petrecută la Timişoara a fost una plină pentru principe.
De la ora 10, la cafeneaua Segafredo, din Piaţa Operei, candidatul la Preşedinţia României a stat de vorbă cu timişorenii, în cadrul unei acţiuni intitulate „Timişoara vorbeşte, Principele Radu ascultă”.
După prânz, principele a revenit pentru o altă oră de taclale cu bănăţenii, pentru ca după-amiaza, Principele Radu să participe, lângă Stadionul “Dan Păltinişanu”, la startul unei etape din Campionatul Naţional de Raliu.
Ziua a continuat cu o emisiune în direct la TVR Timişoara, de la ora 18.30, iar spre seară, principele a avut o întâlnire cu oamenii de afaceri ai Timişoarei.
Programul oficial al principelui s-a încheiat tot pe sticlă, cu participarea la emisiunea “Cronica”, de la TVT 89

Comentarii

comentarii