Acasă National Principesa Moștenitoare și Principele Radu, vizită în Marea Britanie

Principesa Moștenitoare și Principele Radu, vizită în Marea Britanie

473
DISTRIBUIȚI

vizita regala uk

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor efectua o vizită în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în perioada 4-8 iulie 2014.

Vineri, 4 iulie, Altețele Lor Regale vor întâlni pe ASR Principele de Wales la reședința sa din Llwynywermod, Țara Galilor.

Luni, 7 iulie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu vor întâlni pe Principele Edward și Contesa de Wessex la reședința regală Bagshot, din Surrey.

În cadrul vizitei, Altețele Lor Regale se vor întâlni cu reprezentanți ai mediului de afaceri, ai societății civile, ai corpului diplomatic, precum și cu oameni de cultură.

Legăturile de tradiţie între Casele Regale ale Marii Britanii şi Românei se manifestă puternic în zilele noastre. Astfel, cele două Familii Regale sărbătoresc împreună, prin tradiţie, aniversări şi evenimente importante.

În Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau cu caracter regal. În România, Principele de Wales este prezent, din 1998 încoace, aproape în fiecare an.

Principesa Moștenitoare și Principele Radu se întâlnesc, primăvara, cu Principele de Wales în țară sau la București, cu ocazia șederilor în România ale moștenitorului Coroanei britanice. Principele de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în luna mai a anului 2011.

Cea mai recentă întâlnire a Altețelor Lor Regale cu Principele de Wales a avut loc în luna mai a acestui an, în România, cu ocazia conferirii distincției de doctor Honoris Causa al Universității din București moștenitorului Coroanei britanice.

Principele Edward și Contesa de Wessex au fost oaspeții Altețelor Lor Regale Principesa Margareta și Principele Radu, la Palatul Elisabeta, în luna iunie a anului 2013.

Comentarii

comentarii