Acasă Actualitate Pro Cultura 2022 la Dudeștii Noi: cărțile a doi tineri autori, finanțate...

Pro Cultura 2022 la Dudeștii Noi: cărțile a doi tineri autori, finanțate de primărie, au fost lansate

DISTRIBUIȚI

Pe 28 noiembrie, proiectul Pro Cultura 2022 al Primăriei Dudeștii Noi a adus și rezultate: doi tineri autori, Andra Pirnuta și Cristi Crișan, și-au lansat cărțile a căror tipărire a fost finanțată de la bugetul local. La lansare a participat și primarul Ion Goșa.

„Puterea este la fiecare dintre noi! Mulțumim Primăriei Comunei Dudeștii Noi, reprezentată de domnul Goșa Ion, pentru faptul că încurajează locuitorii comunei sa-si exprime talentele printr-o diversitate de proiecte!      

Încurajam și îndemnăm din suflet, dragi oameni, indiferent de vârstă, să vă puneți în valoare experiențele, darurile, talentele, ideile, creativitatea, căci adevărata formă de educație este EXEMPLUL! Nu vă fie frică de greșeală, toți învățăm pe parcursul întregii vieți, ori creștem, ori decădem, nu există stagnare, viața este într-o continuă mișcare, schimbare”, transmit cei doi autori.

„Unul dintre proiectele noastre este Proiectul Pro Cultura 2022, prin care doi autori tineri, Andra Lily Pirnuta si Cristi Crisan și-au dăruit cunoașterea, experiențele de viață și autenticitatea prin intermediul unor cărți care sunt hrană pentru conștiință, pentru sufletul omului!    Lansarea cărților scoase la tipar prin finanțarea primăriei a avut loc pe data de 28.11.2022”, transmit și reprezentanții primăriei.

Comentarii

comentarii