Acasă Cultura PRO Musica, pentru prima dată într-un concert de club. La deschiderea Reflektor...

PRO Musica, pentru prima dată într-un concert de club. La deschiderea Reflektor Venue

1264
DISTRIBUIȚI

Reflektor Venue își va deschide porțile vineri, 11 august 2017, începând cu ora 21.00 cu un concert extraordinar PRO Musica – pentru prima dată în 44 de ani pe scena unui club.

Legendara formație timișoreană va urca pe scena clubului în formulă extinsă și va interpreta piese din întreg repertoriul de peste 4 decenii al trupei. Componența formulei va fi:

Ilie Stepan – chitară acustică / chitară electrică / vocal

Dixi Krauser – chitară bass / vocal

Doru Apreotesei – pian / claviaturi

Grigore-Bujor Hariga – chitară electrică

Horea Silvio Crișovan – chitară electrică / chitară acustică / vocal

Bogdan Bogy Nagy – voce / harmonica

Lica Dolga – tobe / percuție

Doru Eugen Iosif – voce / blockflotte

George Găină von Vișegrad – backing vocal

Invitate: Dana Borteanu – backing vocal & Veronica Luta – backing vocal

Spectacolul va fi unul complex, susținut de un sistem de sunet ultra-performant, realizat pe comandă specială pentru clubul Reflektor, adaptat sălii de concert. Sunetul va fi completat de proiecții și efecte speciale, urmând ca materialul video și audio înregistrat să devină ulterior un cd best of PRO Musica / dublu vinil cu album foto.

Intrarea la evenimentul de deschidere se va face pe bază de invitație, iar pentru publicul larg este liberă în limita locurilor disponibile.

Reflektor este cel mai nou venue din Timișoara, creat din dorința și necesitatea unui loc dotat cu echipament profesional pentru evenimente de amploare în oraș, care să susțină inițiative și acțiuni viitoare, în același timp, plătind tribut trupelor timișorene care au scris istorie în numele orașului. 

Reflektor se dorește a fi locul în care se vor reuni artiști de orice fel, formații muzicale, regizori, comedianți, djs, actori sau artiști plastici. Locația poate găzdui de asemenea orice tip de eveniment, conferințe, festivaluri, workshops, prezentări, petreceri, proiecții sau spectacole de teatru.

Comentarii

comentarii